linia 304 Ploiesti Sud - Maneciu

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dantm

Well-Known Member
Trenulist
5 Martie 2008
2.050
87
Aflindu-ma in Ploiesti Sud si nestiind de faimosul ,,restaurant al garei" pe care l-a tinut Constantin Dobrogeanu Gherea am zis sa dau o tura prin zona ,,Republicii" (de la Ploiesti).

Am dat o raita pina la Maneciu.

Din pacate am avut noroc doar pe jumatate, deoarece a fost alt tip de automotor la care se deschideau geamurile in format mic asa cum era pe vremuri la autobuze. Mi-am cam julit chelia cind ma grabeam sa prind ceva.Una peste alta a fost in regula, linia e faina si dintr-o data trenul trece o padure si ajunge pe un viaduct scurt dar inalt, apoi inca unul.

Imediat ce plecam din Ploiesti Sud pozez linia spre Urziceni. Interesant, cu putin timp in urma pozasem linia de Maneciu din trenul de Urziceni.apoi se vede linia directa de racordare spre Urziceni dinspre Ploiesti Est peste linia 500, acum fara electrificaredin toata jungla aia, apare o linie electrificata si folosita dinspre Ploiesti Est spre Ploiesti Nord :confused:Statia Ploiesti Est post 1 nu mai e ce a fost, trenul trece de cladire si opreste un pic mai incolo, peronul ajunge ca e lung probabil din vremea veche cind erau trenuri lungi.statia are 2 linii dar una pare nefolosita, dispare dupa o poarta in niste balarii, dar alta linie din balarii ne urmeaza pe stinga. E o vraiste acolo, nu mi-am batut capul.
Statia Ploiesti Nord are o cladire mai mare decit Slobozia Veche sa zicem
statia Blejoi are multe linii, in vegetatietrecem Teleajenul, Jgheabul ala de beton, pe satelit se vede ca e mai lung pina dincolo de prag, o fi fost pasaj pentru pesti? :confused: :confused:dam de un fost post de miscare in curenta pentru o linie care ducea la Pleasa, linia este demontata acumScaeniBoldestiLipanestiMagurele SudMagurele Prahova, o arhitectura deosebita pentru o garaMagurele NordFaget Teleajen, are IDM si destule linii , tot in vegetatieGura VitioareiValenii de MunteValeni NordTeisaniHomorîciuTrenul face o curba si din tufisuri apare un viaductIzvoarele

Măneciu PamînteniAjungem la destinatie

Măneciu. Gara a avut si zile mai bune.trec peste drum la birtul garei, fac o poza la gara si una la ...molul localapoi dau o tura prin garao cladire abandonata, cred ca a fost dormitor
cred ca asta a fost rezervorul de apa, am mai vazut asa o cladire in statia Ion Luca Caragiale daca nu ma inseala memoriasi o poza spre capatul linieiFinal de turneu.Cu greu am prins pe 1695 care sub codul Patientia m-a dus acasa.