Liliput

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Salut fratilor,aseara am primit coletul cu aburoasa BR 62 Liliput,o despachetez frumos,citesc cu atentie instructiunile si dupa o analiza statica a modelului,foarte deosebit de altfel si lucrat in detaliu,o pun sa-i fac rodajul cum scrie la carte,o pun pe linie,o piesa pe partea stinga la ambielaj(nu stiu cum se numeste)se misca ciudat.Nu-mi venea a crede,am stat mult in cumpana daca sa cumpar acest model fiindca imi place foate mult,voi ce credeti?
 
salut; in primul rand felicitari pentru achiizitie; este foarte frumoasa; nu cred ca este o defectiune insurmontabila.

Dupa parerea mea problema a inceput in fabrica, unde a fost prost asamblata, iar subansamblul a stat tesnsionat, iar undeva, la transport (ori pe drumul de la fabrica spre magazin, ori in drumul de la magazin spre tine) datorita tensiunilor aparute in piesa, aceasta s-a rupt.

Ai doua variante:
1. Le spui celor de la Lokshop de problema ta si POATE o returnezi pe asta si iti trimit alta (o sa dureze ceva)
2. Repari piesa (eu asa as face).

Bafta!
 
Clar e defect de asamblare. Scrie la magazin si atasaza pozele. In mod normal ar trebui returnata locomotiva insa o sa te coste transportul dus - intors.
Ai putea sa si incerci sa o repari. Sincer, nu pare mare lucru.
Sa ne spui si noua ce ti-a raspuns Lokshop
 
Poate te ajuta imaginea. Cred ca poate fi usor reparata, a fost fortata si e un pic rupta, dar cu un pic de picatura....
Neplacut totusi ca un model asteptat cu nerabdare sa nu fie conform asteptarilor.

PDI
 
Multumesc mult PDI pt.poza,vad ca i-ai facut autopsie generala,spune-mi,tocmai i-am facut rodajul apoi,timid,i-am atasat vreo 3 cusete,ruleaza frumos,nu da semne de efort,ma uit la roti si....nu vad cauciucurile de aderenta :confused: ,asa este modelul s-au a mea este mai deosebita?
 
Aulin, si io am avut o problema la un model FLM din cauza transportului. Iegzista socuri pe care un model le suporta sau nu. M-am uitat La BR 62 -ul meu (identic cu al tau) si piesa respectiva se poate reface si schimba usor. Se intampla si la case mai lungi, dar nu e chiar grav. Constient de faptul ca ti-am spus ca este un model reusit si zeul modelismului a vrut sa ma contrazica .O scoatem la capat.De asemenea, poate fi un defect de turnare, oricum bine ca nu e ceva grav.Bafta! ;-)
 
Stimati colegi trenulisti,am analizat daca sunt in stare sa remediez eu mica problema si cu ajutorul dvs.,am demontat ansamblul ambielajului si am remediat problema.Acum,vreau sa-i instalez un decodor obisnuit
 
@aulin

nu plange dupa cauciucuri de aderenta,sunt o pacoste,faciliteaza depunerea mizeriei pe linii,
cand se uzeaza trebuie schimbate etc. locomtivele fara cauciucuri de aderenta trag
destul de bine cu ajutorul propriei greutati,doar nu o sa pui dupa ea zeci de vagoane...
 
aulin a spus:
ma uit la roti si....nu vad cauciucurile de aderenta :confused: ,asa este modelul s-au a mea este mai deosebita?

Ar trebui sa fi bucuros ca nu are :twisted: Aceasta pacoste pur europeana face pe multi sa construiasca dioramele cu pante prea abrupte si nerealiste !!! si cum a mentionat si Cosmin mai sunt si alte inconveniente .Iar daca un cauciuc este uzat ,locomotiva nu mai ruleaza perfect si in plus la rotile cu cauciucuri nu se poate culege tensiune !!!
 
izact Rudi....si asa cum ziceai pe undeva,daca nu trage o locomtiva,se pun doua locomotive,
ca in realitate.pacat ca sunt scumpe osiile motoare fara cauciucuri la majoritatea locomotivelor,
altfel zburau demult gumele :p