LDH - CFR MARFA - TT

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

cftt

Well-Known Member
7 Februarie 2016
286
0
avand in vedere ca cei de la CFR CALATORI sunt foarte multumiti de cum se comporta locomotiva LDH impreuna cu rama TE6 sau cu vagoane 26-26, conducerea CFR MARFA s-a hotarat sa comande si pentru ei o locomotiva LDH pentru garniturile lor de vagoane de marfa epoca V.

uzina producatoare pe baza experintei capatate la executia locomotivei LDH pentru CFR CALATORI a adus cateva imbunatatiri la proiect si la tehnologia folosita pe parcursul executiei.

deoarece in mare etapele de executie sunt asemanatoare cu cele de la CFR Calatori va prezint doar cateva poze facute pe parcursul executiei :

dupa montajul carcaselor s-a facut prima vopsire

a urmat dunga alba si montarea balustrazilor :


montajul general, finisaje, inscriptionare :gata de iesit pe portile uzinei :


si tragand prima garnitura CFR MARFA epoca V la TT compusa din vagoanele Zas, Rils si Ibbehs


locomotiva care a fost luata de model este :

din pacate pozele nu sunt pe masura muncii depuse

uzina producatoare asteapta si alti operatori feroviari pentru eventuale comenzi
 
Salut...
Locomotiva este foarte frumoasa si pot sa ma laud ca sunt posesorul ei actual. Toti colegii de la serviciu m-au felicitat pentru achizitie, dar toate felicitarile au fost rutate mintal si cu drag catre cftt...

Aseara a si rulat, farurile sunt directionale, lucrarea este foarte faina... deocamdata va sta in cutie pentru o perioada, cand termin diorama statica banuiesc ca va fi printre primele exponate.

Rulaj silentios, calitate originala! Din pucntul meu de vedere locomotiva va trage vagoane cisterna... cel putin la mine...

CFR - BogdanRa asteapta niste DA si EA acum... dar mai la anii viitori:)
 
Am vazut si eu locomotiva si pot confirma ca in realitate macheta arata f. bine, intradevar pozele macro deformeaza oarecum unele detalii.
Bravo pentru munca si migala depuse.