LDE4000 - seria 70/71

O poza cu didina intr-un mediu mai natural. :)

Cum la expozitie am mai fost intrebat, o sa va spun si aici. As putea sa fac mai multe exemplare, la comanda. Cei care doresc un LDE4000 in colectie pot sa ma contacteze pe pm sau pe id-ul de messenger.

vad ca merge treaba.ce ai de gand sa faci cu grilele de aerisire ? par cam infundate de vopsea,le schimbi culoarea?

Arata ciudat vopseaua,cam mata si neuniforma la culoare.Nu ar trebui sa fie lucioasa?Ii dai un lac lucios la final? Liniile de gravura arata excelent.In rest toata stima, :grin:

Da, intradevar...cu vopseaua e o problema.
M-am grabit si n-am mai asteptat dupa grund si am dat direct, sperand ca nu o sa fie probleme. Dar din cauza suprafetelor diferite, vopseaua a prins cum a vrut.
Probabil la final, o sa folosesc acest efect ca weathering. Deh...prototip...teste peste teste...isi spun cuvantul... :lol:

Stimate Radu161, poate ca este prototip, dar eu iti sugerez sa ii dai un lac lucios la final fiindca intreaga locomotiva este o dovada a priceperii tale si dorintei de a realiza ceva frumos si nou in modlismul feroviar romanesc. Eu am ajuns la concluzia ca detaliile fac toata diferenta. Felicitari, si sa nu uiti de detalii. Cu respect

Problema cu lacul e discutabila.
Daca ii dau cu lac lucios, trebuie sa aiba aspect de "abia scoasa din fabrica". Ceea ce nu prea e cazul pentru vopsirea de fata. Asa ca ma gandesc serios la faza cu weatheringul + lac mat. Mai ales ca in 90% din pozele pe care le-am vazut, vopseaua apare matuita. Restul pozelor sunt fie de la expozitii fie la poarta fabricii.
Cat despre detalii, la viitoarele exemplare acoperisul o sa primeasca niste imbunatatiri, cateva chestii pe carcasa, toate barele o sa fie separate (acum doar cele de la bot sunt asa).

e preferabil sa o vopsesti cu vopseluri semilucioase,asa cum sunt si modelele pe care le stim cu totii.de altfel o sa iti fie mai usor si la aplicarea decalurilor.ulterior o mana de weathering rezolva lucrurile.daca ai de gand sa lansezi o mica serie(vezi ca sunt cap de lista :grin: ),atunci vopseaua semilucioasa este cea mai indicata.

cred ca majoritatea producatorilor au vopsele mate,semimate sau lucioase.baga un search si vezi.te-ai hotarat sa produci in serie? :lol: