L45H nou pentru Govora

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Giuseppe

Member
23 Septembrie 2008
35
1
Sibiu
LOCATION
Sibiu
Ia uitati ce mi-a prins aparatul de pe balcon acum cateva minute:

<a href="http://s283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/?action=view&current=img335.jpg" target="_blank"><img src="http://i283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/th_img335.jpg" border="0" alt="Photobucket" ></a>

<a href="http://s283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/?action=view&current=img336.jpg" target="_blank"><img src="http://i283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/th_img336.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

<a href="http://s283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/?action=view&current=img337.jpg" target="_blank"><img src="http://i283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/th_img337.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

<a href="http://s283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/?action=view&current=img338.jpg" target="_blank"><img src="http://i283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/th_img338.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

<a href="http://s283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/?action=view&current=img339.jpg" target="_blank"><img src="http://i283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/th_img339.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

<a href="http://s283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/?action=view&current=img340.jpg" target="_blank"><img src="http://i283.photobucket.com/albums/kk285/giuseppe29b/th_img340.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

Pe locomotiva scrie US Govora, ceea ce presupun ca inseamna Uzinele Sodice Govora, iar dupa aspectul locomotivei (geamuri, usi motor, lumini pentru mers inapoi) pare ca nu e una de-a noastra, deci banuiesc ca au adus-o de prin Germania. Numarul locomotivei e L45H 082 iar numarul trailerului care o transporta era de Germania, parca. Stie cineva pe unde a circulat locomotiva asta pana acum ?

Ceea ce vad pe acoperis pare a fi un aparat de aer conditionat. Se pare ca e mai rentabil sa le cumperi si repari in strainatate decat de la noi. Pacat de cele taiate de SFT.
 
Pacat ca nu vad nimic, incearca formula lui Dr.Ursu imagine mica
In ceea ce priveste L45H toate sunt facute la Faur, cum adica nu-i de-a noastra?
 
E de-a noastra, doar a fost putin cosmetizata (eliminarea primelor doua usi, aer conditionat, faruri rosii(care nu-s pentru mers inapoi, ci pentru semnalizarea partii din spate)).
 
Nici eu nu pot vedea nicio poza. Si Florin a repetat de nu stiu cate ori sa nu se mai puna cod HTML ca nu toti pot vedea continutul.
 
http://www.youtube.com/watch?v=1mvkhA8JKwA un documentar din 1998 despre o parte din CFI Fieni şi restul din Govora.
 
gugst du:
http://www.lok-report.de/news/news_europa_rumaenien.html

Fuer die zum polnischen Ciech-Konzern gehoerenden Sodawerke Govora in Suedrumaenien wurde in Zusammenarbeit zwischen der CFI Criscior und der Firma MVJ Szombathely die FAUR-Lokomotive L45H-082 aufgearbeitet und modernisert. Die Lokomotive wurde mit einem Caterpillar C18 Acert Motor,und einem oellosen Knorr-Kompressor ausgestattet. Weiters wurden eine Behr-Hydrostatik und eine Webasto-Klimaanlage eingebaut. Die Bremsanlage stammt von der Firma Hepos in Skopie und ist elektropneumatisch ausgefuehrt.
Aufgrund der massiven Leistungssteigerung musste die Kuehlanlage komplett umgebaut und vergroessert werden. Die Lokomotive wurde, den Konzernfarben entsprechend, grau lackiert. Es duerfte sich nunmehr um die modernste Schmalspurlokomotive Ost-Europas handeln (Georg Hocevar, www.cfi.ro, 24.06.09).
 
deci dupa cum scrie, este vorba de o locomotiva modernizata.
"...ar putea sa fie cea mai moderna locomotiva cu ecartament ingust din Europa de ost."
 
traducere:
Pentru cei care fac parte din grupul polonez Ciech Govora Soda-plante de cenuşă’ în România de sud a fost dezvoltat în colaborare de TPI şi societatea Criscior MVJ Szombathely FAUR locomotiva L45H-082 şi a lucrat pân㒠modernisert. Locomotiva a fost echipat cu un motor de Caterpillar C18 ACERT, precum şi un ulei mai mic compresor Knorr. în plus, Behr a fost instalat un hidrostatice şi un aer conditionat Webasto. Sistemul de frânare a fost dezvoltat de HePoS la Skopje şi este electro-executat.
Datorit㒠performanţei masive sistemul de ră’cire a trebuit s㒠fie complet reconstruit şi extinse. Locomotiva a fost pictata culori gri, în funcţie de grup. în prezent, este de aşteptat s㒠negocia pentru cele mai moderne ecartament îngust-locomotivei Europa de Est
 
Deci avem un text în german㒠şi unul tradus cu Google Translate (deci cu atâtea greşeli de rişti s㒠nu înţelegi nimic). Totuşi, se înţelege c㒠e cea mai modern㒠locomotiv㒠de 766 mm din Europa de Est are motor nou şi S.C. CFi Criscior S.R.L. a avut ceva de-a face cu asta (ei au modernizat-o sau au intermediat modernizarea ei... nu se înţelege).
 
De aici inteleg ca Uzinele Sodice Govora vor folosi in continuare linia ingusta ca principal mod de transport :D
 
ok, incerc sa traduc:

pentru uzinele sodice din Govora din sudul Romaniei, care apartine de concernul polonez Ciech, locomotiva L45H 082 fabricata de Faur a fost reconditionata si modernizata in colaborarea firmelor CFI Criscior si MVJ Szombathely (Ungaria).
Locomotiva a primit un motor Caterpillar C18 Acert si un compresor Knorr fara ulei. Precum si o hidrostatica Behr, decit o climatizare de la Webasto au fost instalate.
Sistemul de frinare este electropneumatic de la firma Hepos din Skopje.
Din cauza cresterii enorme a puterii a fost necesara reconstructia si marirea sistemului de racire. Locomotiva a fost vopsita gri, in culoarea concernului.
Locomotiva ar putea sa fie cea mai moderna locomotiva la ecartament ingust din estul Europei.


(pentru traducere nu iau nici un fel de raspundere :-? )