LA data de 22.12.2017 intorcindu-ma de la Gradistea am facut o expeditie de documentare pe linia 903.
In Giurgiu Nord sint 2 picturi.
desi aici scrie ca au fost facute de Dimitrie Stiubei , pe desenul cu ,,Proclamarea Imperiului Romano-Bulgar anul 1186" apar alti autori
GH. Labin, P. Bedivan, L. Nancuischi, V. Mereuta, V. Zemlicka
https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/podul-prieteniei-gigantul-de-care-rusii-aveau-nevoie-ca-de-aer
DSCF7671 by David Daniel, on Flickr
DSCF7673 by David Daniel, on Flickr
DSCF7679 by David Daniel, on Flickr
DSCF7682 by David Daniel, on Flickr
desi iti rupi picioarele pe scari, cladirea are rampa, pe care decid sa o folosesc
DSCF7684 by David Daniel, on Flickr
aparent cindva s-au reparat peroanele
DSCF7685 by David Daniel, on Flickr
DSCF7686 by David Daniel, on Flickr
DSCF7691 by David Daniel, on Flickr
DSCF7695 by David Daniel, on Flickr
DSCF7696 by David Daniel, on Flickr
dupa ce am circulat cu atentie, sa imi feresc capul, am vazut ca peroanele nu aveau urme de amenajare
DSCF7698 by David Daniel, on Flickr
Am circulat cu Desiro, am fost intrebat daca [pe 902 am pozat magazia de marfuri cu citatul din Engels.Din cauza vitezei nu am reusit sa il priond, iar la intoarcere am uitat.
DSCF7706 by David Daniel, on Flickr
cladirile sint toate standard, dar acuma nu imi dau seama cu care linie seamana, cantoanele si magaziile de marfuri sint identice cu cele de pe linia Dorohoi -Iasi.
DSCF7709 by David Daniel, on Flickr
DSCF7710 by David Daniel, on Flickr
Oncesti
DSCF7711 by David Daniel, on Flickr
Stanesti
DSCF7713 by David Daniel, on Flickr
In Giurgiu Nord sint 2 picturi.
desi aici scrie ca au fost facute de Dimitrie Stiubei , pe desenul cu ,,Proclamarea Imperiului Romano-Bulgar anul 1186" apar alti autori
GH. Labin, P. Bedivan, L. Nancuischi, V. Mereuta, V. Zemlicka
https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/podul-prieteniei-gigantul-de-care-rusii-aveau-nevoie-ca-de-aer

desi iti rupi picioarele pe scari, cladirea are rampa, pe care decid sa o folosesc

aparent cindva s-au reparat peroanele

dupa ce am circulat cu atentie, sa imi feresc capul, am vazut ca peroanele nu aveau urme de amenajare

Am circulat cu Desiro, am fost intrebat daca [pe 902 am pozat magazia de marfuri cu citatul din Engels.Din cauza vitezei nu am reusit sa il priond, iar la intoarcere am uitat.

cladirile sint toate standard, dar acuma nu imi dau seama cu care linie seamana, cantoanele si magaziile de marfuri sint identice cu cele de pe linia Dorohoi -Iasi.

Oncesti

Stanesti