Intrebari

cerbra

Active Member
9 Martie 2016
62
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salutare (dupa o lunga pauza),

De curand am achizitionat o centrala ESU Ecos 50200 (cred ca sunt singurul din Romania cu centrala asta si doar cu un oval de sine :( - nu intrebati de ce am luat-o..)

Inainte aveam doua centrale Multimouse cu care ma jucam si diferenta este enorma. :D

Am totusi cateva intrebari:
Exista posibilitatea sa conectez Multimouse-ul ca periferic la Ecos? Imi placea faptul ca ma puteam plimba mai mult si parca ma obisnuisem cu rotita lui. Nu-i o tragedie daca nu se poate (there's an app for that!) dar mi-ar parea bine sa pot folosi in continuare si soricelul. Nu am gasit pe internet nicio referire la aceasta combinatie.

Pe vremea cand foloseam Roco, m-am jucat cu niste motoare de macaz PECO (cele low -amp) impreuna cu Switchpilot. Trecand peste partea anevoioasa cu programarea, totul functiona cum trebuie - schimba macazul cu sursa de la centrala. Astazi, daca il conectez direct la Ecos, electromagnetul functioneaza dar cand il conectez la macaz nu are putere suficienta ca sa il comute. Nu prea inteleg de ce...banuiam ca sursa de la Ecos de 4Ah este mai puternica decat cea de la Roco..sau poate exista si o alta cauza? Daca este prima varianta, ori folosesc sursele vechi Roco pt alimentare accesorii ori cumpar un incarcator de laptop (16V e ok?).

seara buna!

Vlad