Intalniri intre pasionati la Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
V-ati intalnit pana la urma? Sambata am fost si eu in timi , dar la diverta in afara de niste seturi de THOMAS & friends nu am vazut nimic interesant ( preturi cu 50 % mai mari decat la altii si un ventilator de chipset la un pret mai bun decat pretul de la importator + transportul de la bucuresti .. asa ca l-am umflat :p ) .
p.s. si vanzatori super nesimtiti
 
Salut kablu,
ne-am intalnit, este acum un topic dedicat viitorului club din timisoara, unde o sa poti afla mai multe detalii.
Asa e cu preturile din magazinul cu pricina, localnicii stiu si nu cumpara nimic, cred ca amplasarea din mall face ca totusi sa supravietuiasca.
Partea nasoala, fara a vrea sa fac contrareclama, ca la ce stie lumea despre ei tot aia e, este ca au cumparat din cate am auzit un lant de librarii care mergea excenet din punctul de vedere al clientului (adica preturi acceptabile si oferta buna, plus personal supercalificat in domeniu), lant pe care l-au bagat in faliment, ca de, era vorba de concurenta.
Se pare ca pe la noi in loc sa se faca concurenta frumoasa, directa, prin combativitate intre oferte si mod de servire, se prefera achizitionarea concurentului, si accentuarea serviciilor de proasta calitate.
Nu-i bai, lasa ca o sa castige ungurii si nemtii, ca o sa mergem mai des pe acolo.
 
Intalnirea Pasionatilor din Timisoara

<r>Iata cateva poze de Duminica.La Iulius-Mall, Food-Court.<br/>
<br/>
<IMG src="http://farm4.static.flickr.com/3018/2592691992_f1c4fc85c4.jpg"><s>
URL><e>
</e></IMG><br/>
Iata si prietenii [stanga spre dreapta] Ben-Hur, Shakal,domnul Roman,Stageexp, christian, dl.prof. Mocanita RCFT,CRistinel, Cristi, TGV-DAT cu d-ra, Santo(mr_x4you),<br/>
<IMG src="http://farm4.static.flickr.com/3162/2591853235_d7c9cb392a.jpg"><s>
URL><e>
</e></IMG><br/>
[stg spre dreapta], Montalbano, Ben-HUR,SHAKAL,[care ne povestea despre un minunat magazin de second-hand din Austria cu trenulete...<br/>
<IMG src="http://farm4.static.flickr.com/3211/2591853027_3277cf07de.jpg"><s>
URL><e>
</e></IMG><br/>
Cristi, TGV-DAT,[putin in umbra ] Santo(mr_x4you) ,d-na Montalbano, Ben-HUR, Mocanita RCFT[in dreapta]</r>
 
Domnilor.... rusinica :-x :-x ati zis de DUMINICA si v-ati intalnit sambata :( si culmea sambata am fost pana pe la 20.00 in MALL :confused: .
Acum vorbind serios ..... la urmatoarea poate vin si eu :D :D
 
Este o eroare de editare :D . O scapare neintentionata a lui Montalbano.
Intalnirea chiar a avut loc duminica. Oricum kablu esti binevenit oricand.
 
ramane si urmatoarea intalnire si poate undeva dak om fi mai retrasi si cu putin noroc de un spatiu cat de mic.. si o demonstratie de material rulant ...cine stie...in orice caz sunteti martorii pietrei de temelie a unui viitor club... :p . BAFTA membrului care are BACU cristiCFR ...!!!
 
Marti 1 iulie Timisoara.Intalnire la Puiu Tabara acasa, in lumea trenurilor.Absenti dar ii asteptam in viitor :Stageexp,Grandpagscout,Shakal,Sandu,Cristicfr.Mocanita RCFT.
CRisti ne povestea despre achizitii de locomotive Bachmann.

2628538593_9348ecdaa2.jpg

In prim plan stanga o garnitura de DB calatori,langa o garnitura SNCF.Central marfa cu un vagon cu un camion galben IFA splendid.
2628536421_9da19df5d7.jpg

Puiu Tabara cu Ben Hur atent si TGV-DAT la teste :Sunt sau nu digitale ?
2629353128_1d91c52d84.jpg

CRisti [central] studiaza achizitii noi ROCOin cutii din seriile lui TGV-DAT.
2628532455_3139535099.jpg

Ben-Hur e atent la Siemens si alte modele...
2628528473_9a56618b16.jpg

Achizitii noi, cu Tgv-Dat,Puiu Tabara si d-na Tabara in lumea vagoanelor Roco si nu numai
2628530493_dc857b412c.jpg

Tgv-Dat cu ambalaje :Va rog sa testam si locomotiva aceasta italiana !
2629344844_3eded04229.jpg
 
Salutare tuturor!
Azi (05.07.08), a avut loc o intalnire fulger cu scopul declarat de a vedea spatiul
oferit ca loc de desfasurare pt. club.Au fost prezenti:TGV-DAT, Puiu Tabara, shakal,
Petre Bilea, cRistinel, si la urma a aparut si cristiCFR :!: si fireste benHur...
Voi incerca sa pun si cateva foto (facute cu telefonul) :D
Spuneti-va parerea despre ce ati vazut si discutat si sugestii pt. urmatorul pas...
 
Intalnirea de vineri 11 iulie 2008.Iata o frumoasa imagine cu Iulius-Mall Timisoara la ora cand noi ne despartisem deja.

2664570661_c238fcfd71.jpg

Iata de la stg spre dreapta ,cu spatele putin Grandpagscout,Mr-4you, Stageexp[atent la locomotiva in discutie], Montalbano stand aplecat la 060-DA a lui Grandpagscout.Plus un rar vagon MAV de calatori, vedeta absoluta a serii...
2664573759_c0dde88c6d.jpg

Mana in stg a lui Grandpagscout,Ben-Hur[--Voi achizitiona ceva nou in curand...],TGV-DAT[-Sa abordam statutul clubului..],Mr-4for you,Stageexp, plus vagoane si loco pe HO.Nu apare in foto dar prezent ;CristiCFR.
2664576615_d065553367.jpg
 
Din ce in ce mai bine,
se pare ca domnul cristiCFR si-a luat libertatea de a cenzura cele spuse de cei care nu sunt pe gustul sau.
Pai atunci imi iau si eu libertatea de a intreba cu ce drept? Oare adminii forumului nu au nimic de spus in aceasta privinta?
In primul rand consider ca eu am mentinut un ton corespunzator unor discutii civilizate, astfel incat scrierile cu pricina sa nu ajunga acolo unde sunt acum.
In al doilea rand este vorba despre actiuni care au legatura cu titlul acestui topic adica viitorul club din timisoara.

Nu inteleg de ce ar fi cenzurat cristinel care a avut amabilitatea de a pune la dispozitie un spatiu.
Nu inteleg de ce ar fi cenzurat benhur care a avut amabilitatea de a sponsoriza actiunea cu materiale de constructie.
Nu vad de ce as fi cenzurat eu, care m-am ocupat de obtinerea unui spatiu si sunt pe cale de a face demersurile necesare constituirii unui club adevarat in Timisoara.

Pai daca cele spuse de noi nu fac placere domnului cristiCFR sau prietenilor domniei sale, este problema lor. Rog respectuos adminii, a reloca mesajele scrise de cei care au incercat a avea un cuvant de spus pentru un club in timisoara acolo unde le este locul.
Multumesc anticipat pentru ca sunt convins ca pe acest forum are toata lumea un cuvand de spus.
 
Salut,

desi am incercat sa ma abtin intervin si eu.

Cristi nu a cenzurat nimic, doar a mutat mesajele in alta parte pentru ca aici era un balci care nu aducea nimic constructiv, parerea mea.

Fratilor, trebuie sa invatati sa lasati fiecare de la el, altfel nu veti reusi sa realizati ABSOLUT NIMIC. in viata trebuie sa mai faci si ce nu iti convine daca vrei sa realizezi ceva.
Fiecare pe cai separate nu va reusi sa faca mare lucru, doar impreuna puteti avea puterea de a realiza ceva, asta daca stiti cum sa va acceptati, fiecare cu "piticii" lui.

@stageexp te rog sa intelegi ca acest forum nu este aici pentru a imparti dreptatea cuiva, este aici pentru a inlesni discutiile si pentru ai aduce pe oameni mai aproape unul de celalat. Datorita unui forum s-au infintat atat Asociatia din Cluj cat si cea din Bucuresti, pentru ca a fost un mijloc de comunicare pentru pasionati. Totusi, asta e doar inceputul, restul depinde doar de oameni.

Va urez bafta in a rezolva primele voastre probleme ... comunicarea si convietuirea (vorba lui Sandy .. pana la urma intr-un club este ca intr-o "casatorie" si nu e deloc usor, daca vrei sa o scoti la capat trebuie sa accepti pe celalalt. )
 
Salut,
am inteles ca fiecare trebuie sa lase de la el. Nu am inteles de ce a mutat mesajele, dar in urma interventiei tale pot fi de acord si cu acest lucru. Mesajele aveau legatura cu ceea ce s-a intamplat in incercarile de a constitui clubul, vorbeau despre realitate.

Cei care au fost catalogati ca si orgoliosi au venit cu ceva palpabil, spatii, sponsorizari, idei de organizare. Dar nu este nici o problema, tocmai pentru spiritul unor vederi largi, am hotarat sa ies din actiune, pentru a nu provoca piedici celor care s-ar considera franati in actiunile lor. Vom vedea daca in urma acestui lucru, cei care raman vor obtine forma de organizare la care spera.

Tocmai pentru ca nu caut neaparat dreptatea, care este o notiune abstracta, demersul meu anterior a fost unul foarte pragmatic: am cerut ca fiecare sa-si manifeste parerea. La intalniri nu s-a spus mare lucru, de aceea am cerut pe forum: cine este pro si cine este contra, in mod democratic, fara a incerca sa-mi impun parerea proprie. Desi s-a votat la prima intalnire un club timisorean, nimeni nu a mai tinut cont de acest lucru ulterior, de aceea am considerat bine venita o clarificare.
Eu m-am declarat pro, la fel ca si cristinel. Nimeni nu a mai venit cu opinii, nici pro si nici contra, cei care au scris ulterior au incercat sa ma catalogheze, desi nu asta era scopul.

Repet, am incercat a fi cat se poate de civilizat (am si reusit cred), in limitele respectului pentru gandirea fiecaruia, fara a incerca sa impun ceva, considerand ca pe baza discutiilor se poate ajunge la un rezultat. Nu contest valoarea acestui forum, atat prin prisma a ceea ce ai scris, cat si pentru abundenta de informatii cu caracter istoric si tehnic. Tocmai de aceea am si scris randurile respective, pentru a se putea discuta pe baza unor opinii chiar divergente.

numai bine
 
Fratilor !!! Ma bag si eu . ;-)
Aveti un spatiu si sunteti un nucleu de 3-4 pro Club Timisoara, n-o mai lungiti cu vorba si lansati hartogaraia de infiintare oficiala, care oricum dureaza luni de zile, timp in care vedeti voi cine mai adera .
Oricum nu va sfatuiesc la un nr mai mare de 5 membri fondatori.
Problemele organizatorice, nu se vor rezolva niciodata pe un forum si alegeti-va un "El Presidente" caci el va fi "Locomotiva"
Succes !
rally