Intalnire bilaterala Arad-Bucuresti

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

PDI

Well-Known Member
Trenulist
27 Februarie 2016
896
2
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Desi cu intarziere mi-am facut un pic de timp sa amitesc de intalnirea cu pasionatii modelismului din Arad. Desi am trecut de mai multe ori prin frumosul oras de pa malul Muresului, niciodata nu am avut timpul necesar pentru o astfel de intalnire. Iata ca in data de 29 iulie am facut tot posibilul sa ne vedem "home", nu pe la Campeni sau Moldovita!
Pe terasa Belvedere, cu toate cele "trebuincioase" pe masa:In sensul acelor de ceas: Valentin (Buc), Silviu Darlea (inginer depoul Arad), subsemnatul, Tyco - Iancu Octavian, Paul Sbarcea, Radu Popescu si "sefu'", Gabi Nagy.

Ca la orice intalnire a "specialistilor" au fost prezentate ultimele realizari in domeniu.Szilviu, analizand cu ochiul expertului in CF un vagon suburban:M-am bucurat mult ca am putut sa ma vad macar cu o parte din aradeni si sper ca acest lucru sa se repete cat mai des. Acum astept revederea la Brasov cu ocazia expozitiei de pe 12-13 septembrie.

PDI
 
Tot respectul! se pare ca acolo se ceeaza, nu gluma. locomotivele alea diesel mi-au trezit ceva amintiri...
toate cele bune si sa le vedem definitivate pe toate cele prezentate.