Instructia de Semnalizare

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

robertanasa

Well-Known Member
Trenulist
28 Decembrie 2016
1.150
0
48
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Doresc sa va prezint o carte care ne poate ajuta la realizarea corecta a semnalelor noastre de pe diorame.
 
http://www.railwayfan.ro/index.php?ml=17

aici gasesti toata instructia in vigoare, inlcusiv TMV-ul care nu aparuse in Romania lui 1970. La elaborarea materialului respectiv, la care a lucrat mult si bine Florin Tuica acum vreo 2 ani, s-au folosit instructiuni din colectia subsemnatului, aduse la zi, si imbracate intr-o forma mai cosmetizata, inclusiv cu miscarea reala a semnalelor.

Instructia de semnalizare te ajuta si la realizarea semnalelor (nu-ti da cote degabarit dar macar iti spune care e repetitor si care semnal de intrare/iesire), dar mai mult la asezarea lor corecta in incinta unei statii.
 
robertanasa a spus:
LDH a spus:
Daca ai reusi sa scanezi la o rezolutie cat mai mare ar fi excelent.
Pui pe un CD si nu-ti mai "rupem" cartea la club rasfoind-o.

Ce zici?

Mi-a fost destul de greu sa o fotografiez, dar sa o scanez. N-am omorat pe nimeni! Sa inteleg ca pozele nu sunt citibile?!

Pozele se vad foarte bine si daca avem nelamuriri putem intreba.
 
Foarte frumos,imi pare rau ca intru rar...aici pe forum este o mica,mare "mina" de aur.Chiar aveam nevoie de niste poze cu semnale.Daca tot este vorba de semnale,imi puteti spune si mie cam ce inaltime are un semnal pentru HO?

Va multumesc frumos
 
Salutare.Am facut si eu rost de curand de o alta instructie de semnalizare,numai ca este mai moderna cu 5 ani,adica din 1975 :D .Studiind am observat ca nu exista vreo diferenta cred :D
Poate or mai sosi si alte instructii :p

Toate cele bune!!