Info Informatii administrative.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Eu unul nu înțeleg nimic din grupurile Facebook. Nu există informație organizată pe Facebook nu există arhiva pe Facebook.
 
Eu as propune o functie ca un anumit subiect creat de mine sa nu se mai duca in latest posts primul pe grila daca postez in el.
Ceva de genul : " Disable latest post "
@GFN îmi cer scuze, nu este un atac la cele două posturi, și eu le urmăresc, am vrut să zic că două posturi sunt updatate regulat doar ca un exemplu, și că nimic nou (gen topic istoric) nu apare. Eu încă tânjesc după un topic de istorie al uniformelor CFR .
 
...ar merge de un concurs de genul celui de la AF (tot acum pe perioada carantinei, cat inca mai este) pt cine poate gasi o metoda de scriptat transferul pozelor de pe fotogaleata sau alte galeti similare pe storage.lokomotiv, cu editarea linkurilor originale din articole :cool:
 
Exista un program vechi pentru Windows OS, se numeste PhotoMove 2.5 si organizeaza automat fotografiile in functie de data la care au fost facute, camera folosita si parca mai este un criteriu.

Eu am fost atat de multumit de el, nu am regretat niciun un moment suma modica platita pentru versiunea "Pro".
 
este in lucru un sistem care limiteaza numarul de pagini care pot fi vizualizate de catre utilizatorii care nu sunt inregistrati.

Buna ideea, se poate limita la zero? :)
Am vazut prin alte parti facilitati prin care poti citi posturile (text) daca esti neinregistrat, dar pt poze, attachmenturi si in general goodies trebuie sa fii logat. Nu cred ca ingradeste cu ceva natura "free" a informatiei de aici, dar poate ajuta un pic la dinamica forumului, cred.
 
  • Like
Reacții: sesamcave