Incercare "magazie"

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gherghe

Active Member
21 Decembrie 2008
84
0
constanta
www.watercool.ro
WEBSITE
http://www.watercool.ro
LOCATION
constanta
dupa multe tentative de a incepe sa lucrez ceva iata ca azi am hotarat sa realizez o "magazie" de materiale. avand in vedere ca este prima mea lucrare de acest gen eu sunt destul de multumit. la finalul lucrarii am realizat ca am facut multe greseli pe parcursul executiei. :( :( :(
Calitatea pozelor nu prea este satisfacatoare, o sa revin cu pozele de final la o calitate superioara. :mrgreen:

iata etapele de lucru: (in imagini)


planul de lucru si materialul principal din care am realizat peretii (izolatie 3mm parchet laminat)


dupa decuparea peretilor


pentru a imbraca peretii in lemn am folosit cant de mobila
 

asamblarea peretilor


pentru acuperis am taiat carton cu o foarfeca zimtata ca sa aiba aspect de tigla. l-am lipit si apoi vopsitcam asa a iesit.

pentru piatra am folosit autocolant. cand o sa mai am timp o sa imbogatesc peisajul cu o fantana, o banca, ceva personaje si o stiva de lemne pe laterala din stanga casei

astept pareri si critici
 
LDH a spus:
Interesant ar fi daca pe langa descrierea lucrarii si poze ne-ai spune ce si de ce ai gresit.

in ceeace priveste greselile consider ca trebuia sa lucrez si peretii la interior pentru au ramas la culoarea izolatiei (verde :( :( :( ). inainte sa pozitionez casuta ar fi trebuit sa fac ceva si cu pardoseala din interior ca la fel a ramas culoarea alba. cam neplacut, dar pentru inceput sper ca e ok. o sa mi lucrez poate azi si la geamuri.

toate cele bune, astept critici !!! :D
 
pentru o incercare nu este deloc rau,ba chiar foarte reusita.in loc de piatra...iarba si pamant batatorit,mi se pare mai autentic.pe la "tara" la noi nu prea vezi drumuri si curti pietruite...
 
Interesant si frumos realizat! Trebuie insa remarcat faptul ca tocul de sus al usilor se afla mult sub nivelul geamurilor, ceea ce da o nota discordanta. Dar merge! Si poate faci ceva cu cartonul alb de sub tigla. Patineasa-l cumva!
Spor la urmatoarele lucrari!
 
Salut ghe´

Daca acoperisul se poate scoate, nu-i totul pierdut :D
Cea mai buna vopsea pentru interioare este lavabila - vorbesc serios :lol: si ma refer la 1:87. Un litru de vopsea te tine mai mult decat ti-ai dori. Prepari cat ai nevoie odata (putin diluata cu apa-10-15%, intr-un capacel de PET) si cu tempera de culoarea dorita o nuatezi. De dat cu pensula pe pereti si pardoseala e deja o bagatela.
Mie-mi place cum iese.
Spor la lucru!