fratilor prima mea incercare eva normal sa nu stiu ce si cum
corect?
si ii ascult pe "batrani" astia
ca au dreptate
trebuie sa caut si eu ceva lemn ca si betisoarele de la vata de zahar :lol: numai ca nu stiu unde sa caut prin cluj sau bucati dealea de scandurica de circa 2 milimetri sau ceva de genu nu stiu daca in cluj se gaseste asa ceva.... cel mai probabil il voi intreba pe obiwan sa vad daca el stie unde este prin cluj
si daca este voi lasa cartoanele si alea si voi face doar din lemn
si sunt sigur ca va fi greu sa o fac dar prin incercari va iesi!
Si in legatura cu ani....... poate ca conteaza sincer sa fiu!
poti avea cunostinte in arhitectura blah bla'uri deastea cand ejti copil la scoala ai cunostinte in profilul scoli! adica eu in desin vestimentar! tare mult ma ajuta asta la modelismul feroviar nu am ce zice...... poate ca ma ajuta ca stiu ca imi fac o haina o bluza una alta dar nu si la modelism
infine sa lasam asta la o parte
Sa revenim, cei din cluj daca se uita la acest topic sa imi spuna si mie unde gasesc lemn subtire a scandurile dar subtire de maxim 5 milimetri si betisoare dealea ca si cele de la vata de zahar! ca stiu ca pot face si din bete de frigariu dar nu iese asa de fain poate un acoperis iese frumos sau un pod de lemn iese fain( pod am facut si mia iesit bine zic eu ) ramane de vazut pe vitor cum voi face si din ce materiale voi face! am acasa placaj de 3 mm care poate fi folosit si ala la pereti caselor dar nu am mult dar fac rost si am zis ca nu fac din alea pt ca e prima incercare si nu are rost sa il fugaresc de'an prasca corect? urmatoarea cladire miam propus sa o fac in totalitate din lemn! astfel va fi solia si nu vor iesi pereti strambi sau alte chesti! doar sa masor cum trebuie sa fie exact la fel masuratorile mai multa atentie si totul va fi ok
idea cu betele de inghetata e buna dar pui mei pana faci o asa din bete de inghetata pe langa ca mai imi dispar vreo 2-3 masele si ma scarbesc de inghetata
poate fac rost si de bete de inghetata doar sa gasesc pe cineva cine lucreza la napolact
O dupamasa placuta sa aveti
Spor la modelit! :cafea: