Inceput de colectie H0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

adi_alter_ego

Member
24 Martie 2010
30
0
Galati
LOCATION
Galati
Uite ca am facut recent primele achizitii.
O locomotiva, decodor pentru ea, ceva sine, si tot ce ii trebuie pentru a rula digital. Pentru asta am ales varianta multimaus de la roco.
Locomotiva este un BR 181 de la roco.
Seria 181.206-4
As fi pus ceva detalii tehnice dar ce am gasit e in germana si din pacate nu cunosc limba, asa ca decat sa scriu tampenii, mai bine ma abtin :)

Cateva poze cu locomotiva, ca restul stiti cum arata :DAm in plan o diorama, asa ca am sa ma axez pe partea asta in viitorul apropiat. Inca nu sunt sigur ce anume va fi... decizii...decizii... :roll:
 
Bine ai venit printre H0-isti.
Frumoasa achizitie, s-o stapanesti sanatos. Ce va tracta?
Toate au un inceput. Incet-incet se va marii colectia.
Eu am avut cate ceva la TT si am renuntat in favoarea H0.
Sunt multumit de oferta variata la aceasta scara.
In Galati aveti magazin/e cu specific?
Bafta la trenulit.
 
Multumesc!
Garnitura va fi probabil ca in link-ul urmator : http://www.bahnbilder.de/name/einzelbild/number/357571/kategorie/Deutschland~E-Loks~BR+181+mit+Z%FCgen.html
Mai sunt si alte variante, dar asta imi place momentan.
Pentru moment ma uit la o gramada de articole pentru o diorama, as vrea sa incep de aici. Placaj, vopsele, adezivi, kit de weathering, si uneltele necesare. Am vazut si un kit dremel, care o sa ma coste destul, dar e necesar.
Din pacate, in Galati nu sunt magazine de modelism, cel putin eu n-am vazut/auzit nimic, asa ca ma rezum la a comanda pe net. Dezavantajul e ca trebuie sa ma bazez doar pe poze.
 
Vad ca iti plac tractiunile electrice cu pantograf asimetric. Inceput de colectie reusit, iti doresc sa umpli trei pereti de loko si 4 de vagoane ;-)

Daca tot esti pornit pe poze, rugam si fara carcasa si cu luminile aprinse.

Spor la adunat si bun venit printre noi!