Intocmai cum a zis hgdan, cand uleiul ajunge pe colector nu mai lasa praful de carbune sa se imprastie ci se formeaza o pasta conducatoare de curent electric care poate chiar sa scurtcircuiteze infasurarile (caz in care curentul prin motor creste foarte mult iar motorul nu are putere). La unele motoare neincapsulate, cu carbuni interschimbabili (Fleischmann, Roco pe N) poti curata colectorul fara sa demontezi cine stie ce daca ai acces la un "orificiu de vizitare" lasat parca anume de producator :wink:
Cu o sarmulita subtire de 0,2-0,3mm (era un fir pentru Wraping pe care l-am dezizolat pe 5mm) am curatat santurile dintre sectoarele colectoare, dupa ce in prealabil am sters aceste sectoare cu o scobitoare. Am repetat de 3-4 ori operatiunea cu sarmulita la fiecare sant, pana cand sarmulita nu mai era murdara.
Rezultatul a fost spectaculos la o BR 38 Flm pe N, locomotiva a mers iar foarte bine. Din pacate, dupa o vreme fenomenul s-a repetat si am fost nevoit sa curat din nou. Asta deoarece a mai ramas ulei prin zona. Dar de la a doua curatare, desi am rulat-o mai mult, nu s-a mai intamplat necazul.
La V 200 Roco, a fost necesar sa scot tot motorul ca sa am acces la acea "fereastra de vizitare".