Impinge un blogger la Top Gear

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Irish_Railways

Active Member
Trenulist
29 Februarie 2008
189
0
Oradea
www.mariusbulzan.com
WEBSITE
http://www.mariusbulzan.com
LOCATION
Oradea
Cred că mulĂži au am auzit de Top Gear (emisiunea Âşi revista). Este o emisiune care se adresează împătimiĂžilor de maÂşini Âşi nu numai. Ei bine, Top Gear a lansat un concurs iar caÂştigătorii (cei ce se clasează pe primele 5 locuri) vor avea ocazia să meargă în Anglia pentru a fi prezenĂži la un show organizat de Top Gear.

Un prieten de-al meu, Andrei Monenciu, are nevoie de votul dumneavoastră pentru a putea participa la această emisiune. Este un fan înrăit Top Gear si aÂş fi mândru dacă prietenul meu ar fi prezent acolo mai ales că blogul lui are aceeaÂşi temă cu a show-lui organizat de Top Gear, adică autoturismele.

S-a lansat o campanie iniĂžiată de TopGear Âşi sustinută de Antena 1 , Gazeta Sporturilor Âşi Tiriac Leasing, împotriva bizonilor din trafic cu numele HOO CU TATA. Mesajul lui Andrei care are nevoie de votul dumneavoastră este acesta: De ce eÂşti bizon? Postul de taur comunal e ocupat?

VotaĂži aici ! AtenĂžie, se poate vota zilnic!

Va multumesc!