- 25 August 2007
- 3.721
- 684
- YOUTUBE
- mpursu
Ca side-topic, daca poti citi CV8, asta iti returneaza manufacturer ID-ul decodorului, pe care il poti cauta aici . Asa poti afla daca e Zimo sau altceva. Poate fi important pt ca unii manufacturieri (e.g. tOm la generatiile mai noi) pot avea alti factori de scalare pt CV2, 3, 4, 5, 6. Daca faci ajustarea cf cu cele expuse mai sus de @mpursu atunci nu e necesar sa faci verificarile astea.Am o BR80 ROCO 51160 (provenita din start-set), careia i-am montat un decodor simplu fara sunet (cred ca zimo, nu sunt sigur, e "tras" intr-un plastic transparent).
Decodorul a fost initial intr-o BR52 Liliput, care a fost dotata cu un ESU Loksound 5.
Ma intereseaza sa modific CV-urile 2-3-4-5-6 (vit. minima, acceleratie, franare, vit. max , vit medie), deoarece cu setarile de la BR52 accelereaza cam brusc.
Ii rog pe colegii cu experienta in ale BR80 daca pot sa-mi dea valorile corecte.
De asemenea, locomotiva este prevazuta din fabrica pt. montare generator de fum (Seuthe nr.20), cum se poate activa din decodor functia?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.