Deoarece nu-mi sta in caracter sa fac o achizitie no'num'ashe

, in prealabil am cautat caracteristicile locomotivei atat in catalogul meu Roco de la vremea aceea, cat si pe site-ul Roco. Am gasit in ambele surse ca locomotiva are lumini alb/rosu, antrenare si culegere a tensiunii pe toate axele, interfatza digitala etc.etc. si... (tobele, va rog)... motor cu volant :aplauze:.
Foarte incantat de aceste caracteristici, am achizitionat locomotiva. Bineinteles ca imediat am ridicat carcasa, fiindca doream sa admir volantul cel mare & lat din dotarea motorului.
Stupoare!!! Nici urma de volant

!!! Repede m-am uitat in instructiunile de utilizare & lista de piese, aflate in cutie, si am vazut motorul reprezentat CU volant in instructiuni, respectiv FARA volant in lista de piese. Rapid am scris un e-mail catre Roco, in care am pus in evidenta neconcordanta dintre catalog & site si ceea ce aveam eu in mana

, iar respectivii mi-au raspuns destul de tarzior cum ca site-ul si catalogul erau gresite si ca isi cer scuze. Am
accentuat ca eu stiam ca achizitionez o locomotiva care are motor
cu volant, dupa informatiile lor, asa ca eu doresc ca acest volant sa si existe in realitate. Dumnealor au corectat repede site-ul si, suav, mi-au indicat ca pot sa-mi comand eu volantul si sa-l montez, dar nu-mi recomanda, sau sa-mi comand direct nu-stiu-ce motor care s-ar potrivi in locul celui existent. Si asta a fost tot!