Imbunatatire Orlando Di Lasso, 22184 Trix

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

B74MRV

Well-Known Member
Trenulist
13 Martie 2016
1.117
67
Bucuresti, Dristor, Sect. 3
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Bucuresti, Dristor, Sect. 3
Sal
De cand am achizitionat acest biju' (pt ca este biju', cine o are stie :D) singurul lucru care mi-a zgariat retina (si a continuat sa mi-o irite, nu m-am putut obisnui) a fost lipsa aproape totala de realism a culori incarcaturi de turba din tender:

Prima poza ii apartine lui @titusmnt sper sa nu sa supere ca am fact trimitere spre topic-ul lui dar, spre rusinea mea, nu am o poza cu incarcatura inainte de modificare.
Din caua vremi si cu premisiunea sotiei, astazi toata ziua a fost dedicata lucrarilor din atelier. Si cum acestea au fost terminate si predate propietarilor iar la butoaiele se usuca, uitandu-ma prin vitrina, din nou, retina mi-a fost zgariata de incarcatura de la Orlando. Deschis calc, cauta poze cu turba ca sa stim ce avem de facut.
Dupa un timp incarcatura arata asa:

Bun dar mai este de munca. Mai erau suprafete lucioase cu care trebuia facut ceva dar, ghinion, lacul meu mat e .......... beton. Asa ca am apelat la unul semimat:

Din nefericire lacul semimat este ........... semilucios asa ca am preferat ca pozele sa fie mai intunecate desi in lumina naturala arata mult mai bine.

Revin cu alte poza in lumina naturala si lac mat.
In viitor vreau sa vopsesc interiorul cosului si sa angajez mecanic si fochist la ea, dar nu stiu cum aratau si ce culoare aveau uniformele dar poate ma sprijina istorici nostri carora le multumesc anticipat.
Spor
 
Da Razvane!!!! :aplauze:

Ai perfecta dreptate cu turba. Era intr-adevar singura obiectie la acest model. Ai izbandit foarte bine cu ajustarea culorilor. Oricum la o adica, vei putea faramita ceva carbune si vei face din locomotiva cu carbune de slaba calitate, una care sa arda antracit/huila in focar :lol:
Sa o stapanesti cu mare placere :lautar:
 
Sal
@Cosmin poate ca sunt cam mari dar asa sunt din turnare. O sa le mai mazgalesc sa fie mai mici.
@Doru :lol: o las asa, doar un strat de lac mat si cred ca este ........ asa cum ar fi trebuit sa fie.
Spor