- 25 August 2007
- 3.721
- 684
- YOUTUBE
- mpursu
Aceasta simpatica locomotiva electrica face parte din "vechea generatie" Piko. Boghiul de sub cabina 1 este motorizat si nu are culegatoare de tensiune, iar toate rotile sale au cauciucuri; boghiul de sub cabina 2 este nemotorizat si are culegatoare de tensiune. Prin intermediul unui comutator de sub locomotiva, alimentarea se poate realiza fie de la sine, fie de la o sina si pantografe. Farurile sunt iluminate de beculetze inseriate cu diode, astfel fiind activate numai in sensul de mers. Deoarece ghidurile de lumina sunt foarte aproape de geamuri, aceste locomotive nu sunt prevazute cu dotari ale cabinelor, iar geamurile sunt acoperite cu doua foi de carton.
Dupa cate cred eu ca stiu, locomotivele electrice ES4990 Piko erau disponibile in doua scheme de culori, crem-visiniu si alb-albastru. Locomotiva mea este crem-visiniu.
Inceputul povestirii despre imbunatatirea ei este aici
Dupa cate cred eu ca stiu, locomotivele electrice ES4990 Piko erau disponibile in doua scheme de culori, crem-visiniu si alb-albastru. Locomotiva mea este crem-visiniu.
Inceputul povestirii despre imbunatatirea ei este aici