Happy Christmas 2009!

Tipul se ocupa doar cu decoratii si amenajari de craciun. Treaba asta e ca o reclama pentru el. Personal mi-a placut mai mult aranjamentul din 2007 decat cel din 2008. Cel mai mult imi palce pe "Carol of the bells" cum arata. Prima oara cand am vazut am crezut ca e o macheta :)
Sunt muuulte cabluri pe acolo :)

Mama, zici ca nu e adevarata. 8O

Genial omul, usor de facut partea electrica, placa de iesiri digitale nu e foarte scumpa (se poate folosi si un microcontroler, care chiar ca e pe degeaba).

Eh, microcontroleru ala trebuie programat, chestie pt care iti trebuie o placa de programare si un soft simplu de programare.
Apoi, sa ai 170 de iesiri digitale individuale... e ceva. :P

E frumos, la prima vedere, dar nu stiu cati si-ar dori ca de Craciun sa le palpaie casa ca bradu' din centru.

Atatea a folist? 170? Eu mai mult de 70 nu vad.
Hai ca daca inca ai seriala pe calculator tot programatorul e un max232 si un transformator(care-l poti recupera de la un tel, boxe, alte vechituri), daca nu ai seriala iti mai trebuie un adaptor usb-seriala, care-i lafel ieftin, sau ti-l faci singur.

This is my 2007 Christmas Display with 45,000 lights and 176 channels of computer control
Nu e nimic complicat. E chiar foarte simplu. Mai greu e proiectarea show-ului efectiv, cand sa se aprinda care canal. Consumul trebuie de asemenea sa fie enorm. Apropo muzica e emisa pe FM iar vizitatorii isi seteaza radioul din masina pe frecventa respectiva, pentru a nu deranja vecinii prea mult. De asemenea la ora 10(11 in weekenduri) spectacolul se opreste, pentru a lasa veci nii sa doarma ;)

Asta cu transmiterea pe fm e geniala :-D .
Oricum, in America e un fel de concurs care pune mai multe beculete, deci se permite.