Gara Resita Sud

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
M

minbas

Guest
Constructie veche de aproape 100 de ani. Pe parcursul timpului a pierdut doar cateva geamuri si i-a fost adaugata o mica anexa pe una din parti. Am refacut-o total din carton.

Nu stiu cum sa postez imagini ale machetei si garii!! Am nevoie de ajutor in acest sens. Multumesc!
 
Citeste la rubrica de pe forum dedicata postarii de imagini, in esenta se foloseste galeria photobucket, acolo este explicat pe larg.
Asteptam imaginile cu interes, din ce inteleg ai o macheta din carton a acestei gari.
 
Minbas,

Avem un doctor in postari de poze aici pe forum, insa este in vacanta la Mamaia, asa ca pana se re-intoarce sa te invete smecheriile, fa ca mine:

Micsorezi pozele sa fie pana in 800 x 500 de pixeli (in special latimea de 800 este o dimensiune critica, peste 800 incepi sa creezi probleme la citire), imaginea sa fie sub 666 kb, pe urma folosesti site-ul http://666kb.com/. Sa nu te sperii de textul in germana, e foarte simplu, trebuie doar sa cauti fisierul imagine respectiv cu functia "browse", cand l-ai gasit apesi pe "speichern" iar cand iti da rezultatul, copiezi adresa pe care ti-o afiseaza in fereastra inferioara (cea pentru forumuri) si o "lipesti" pe textul tau. Succes, si eu sunt foarte interesat sa vad cum ti-a iesit gara Resita Sud din carton!
 
Florine, poate ca omul vorbeste germana si nu engleza... la Resita se vorbea germana :D

insa o a doua alternativa nu strica ;)
 
Cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la prima locomotiva fabricata la noi si 40 de ani de la infiintarea muzeului de locomotive am avut o activitate mai speciala in halta noastra!
230.516 si 060-DA-001 au adus ,,oficialitatile" mai aproape de restaurantul unde probabil vor sarbatori.La ultima linie era garata 461-055,o prezenta obisnuita,dupa ea era in schimb vagonul de dormit 70-71-015.Cu acesta probabil oficialitatile din CFR ,printre care si Radu Bellu,care a participat la festivitati vor calatori cu tot confortul inapoi la Bucuresti.


Nou si vechi in gara


Doua LDH de la TMK

Dar totul are un sfirsit,oaspetii pleaca...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cbV_-lfcddY