Gara "parasita" Baiculesti

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.283
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
- continuare de la Curtea de Arges -

Mai departe plecand spre Bucuresti am vrut inca de la venire sa ma opresc la gara Baiculesti. Gara este refacuta sub mandatul aproape demisului actual presedinte pe vremea cand era Ministru Transporturilor. Din pacate nimeni nu s-a gandit la potentialul turistic al unui traseu istoric cu niste aburoase.primul lucru pe care il vad este toaleta publica... Si ea a fost la vremea respectiva refacuta:


pe partea celalata un depozit cu rampa care la vremea refacerii garii a fost dat cu spoiala doar pe partea cu gara... Acum este Hotel de Mii de stele pentru Bond/vagaBond...


Si iata si gara Baiculesti din cat mai multe pozitii pe care mi le permitea "perimetru" si soarele care imi dadea niste contre-jour-uri de nota 25:

.

Si liniile...sau iarba printre care mai subzista un metal pe vremuri sina:Imi pare rau ca la atata m-am priceput... Dar Garile acestea (si mai ales Baiculesti-ul) m-au surprins placut ca arhitectura si "ambient" si negativ ca referinta prezenta