@ radu sofran
apropo ca-mi adusei aminte! simbata eram acolo. si nu era nici un camion. erau baietii cu tirnacoape si pick-hammer-e. si lucrau. ca m-au sculat colegii cu noaptea-n cap ca sa mincam. si dupa aia ei s-au dus la peles si eu cu alt coleg am mers in gara. si am vazut ce am vazut. si remiza, chiar daca e doar o remiza - intre noi fiind vorba, cred ca nu incapea nici 'g'-ul tau in ea - face parte din complexul arhitectonic al garii sinaia. gara sinaia face parte din patrimoniu. deci, nu se poate darima sau/si modifica. asa ca, mai simplu era sa gasesca un hirb de camion si sa-l proiecteze direct in cotetul de care vroiau sa scape. cred ca erau scutiti de o groaza de batai de cap. ca e simplu... il ascundeau pe sofer, ziceau ca nju mai au planurile, ca e terenul, ca e arbitrul - de, sport national ca si fotbalul - si bagau o cladire lucioasa a cine stie cui - ruda de garadul tz a lu' x de pe la primarie. simplu, nu? dar de ce sa o facem simplu? ca e greu sa faci simplu. a dracu' cosmelie s-a ciobit doar o tira pe la muchie de la tirnacop - ba, ce materiale aveau imperialistii aia, mama lor... doreleeee! adu ba picamaru' ca nu merge ba cu tirnacopu' si bou' ala, ia vezi de ce face poze? doar ca bou' ala nu le facea poze. de ce? de bou! ca le dadea la gazeta si ii baga la bulau pe toti. dar vorba aia. bine ca s-au prins altii si le-au tras-o. si aia au dat-o de gard ca e terenu', ca e arbitru'... fabricat in rominia :-x
se poate sterge.
p.s. ca m-au apucat spumele! :-x :-x :-x