Gara Deta

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
1
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Salutare,
am fost intr-o scurta vizita la Deta pentru a trage cateva cadre la vreme de seara cu gara din localitate, din doua motive. Primul a fost actiunea de renovare a cladirii, care arata diferit fata de ce a fost, in sensul bun zic eu desi exista poate si alte pareri la nivel de cromatica.
Orasul arata foarte bine, fiind bagati bani in actiuni de cosmetizare, care schimba viata oricarei comunitati. Astfel, au fost gasiti bani pentru proiectele de iluminare arhitecturala al catorva cladiri din localitate, cele mai reprezentative fiind bisericile ortodoxa si catolica.

Am tras in poze si turnul din vecinatate, exista si alte acareturi interesante pentru pasionati, dar ceva mai greu accesibile. Gara oricum se afla inca in lucru, acesta fiind motivul prezentei materialelor de constructie si al ferestrelor care parca nu mai corespund cu locatia.

Probabil voi mai da o tura pentru a face si cateva poze la lumina mai puternica, de zi, si eventual pentru a obtine si imagini ale garii din Banloc. Totul depinde de timpul liber, vreme, prezenta sau absenta injuraturilor celor care se simt vizati de prezenta unei camere foto, mai ales in conditiile de stres datorate pierderii unui loc de munca.