Dupa cum stiti din ce am mai scris prin topicurile lui Rudi este un galion din secolul XVII , produs de Artesania Latina la scara 1:50 si distribuit in 100 de numere de Deagostini prin reteaua chioscurilor de ziare .
Fiecare numar cuprinde piese ale galionului si o revista despre istoria navala .
Prinul numar a aparut in Ianuarie si acum saptamana acasta a aparut numarul 2 la interval de doua saptamani dar revista va fi saptamanala .
Este a treia incercare a firmei sus numita sa scoata aceasta revista cu acest galion , prima in 2005 - apar 4 numere , a doua in 2010 la inceputul anului - apar 4 numere sa speram ca nu se va mai repeta .
Aeeasi revista cu acelas galion apare la rusi si a ajuns deja la numaru 55 .
Am achizitionat primele duoa numere dar ca sa incep constructia cred ca am sa mai astept pana la numarul 10 sau mai mult .
De ce , vreau sa vad cum arata montate la rece piesele , daca va continua seria si apoi sa le montez definitv .
Numar 1 cuprinde :
Revista mari Corabii
Instructiunile de montare pentru numerele 1-4
Numarul 1 din Istoria Navelor scecolele XVII-XVIII (sectiune formata din 25 de numere)
O treime din etrava partea de la pupa
Scanduri pentru captusit puntea
Ancore , traverse de ancora si inele de ancore
O pila fina
O pensula
Prima bucata din chevaletul de lucru
Numar 2 cuprinde :
Numarul 2 din Istoria Navelor scecolele XVII-XVIII
2 x coaste
1 x jumatate punte inferioara
1x inel pentru catarg
scanduri pentru captusit puntea
DVD cu prezentare si instructiuni de montaj
Fiecare numar cuprinde piese ale galionului si o revista despre istoria navala .
Prinul numar a aparut in Ianuarie si acum saptamana acasta a aparut numarul 2 la interval de doua saptamani dar revista va fi saptamanala .
Este a treia incercare a firmei sus numita sa scoata aceasta revista cu acest galion , prima in 2005 - apar 4 numere , a doua in 2010 la inceputul anului - apar 4 numere sa speram ca nu se va mai repeta .
Aeeasi revista cu acelas galion apare la rusi si a ajuns deja la numaru 55 .
Am achizitionat primele duoa numere dar ca sa incep constructia cred ca am sa mai astept pana la numarul 10 sau mai mult .
De ce , vreau sa vad cum arata montate la rece piesele , daca va continua seria si apoi sa le montez definitv .
Numar 1 cuprinde :
Revista mari Corabii
Instructiunile de montare pentru numerele 1-4
Numarul 1 din Istoria Navelor scecolele XVII-XVIII (sectiune formata din 25 de numere)
O treime din etrava partea de la pupa
Scanduri pentru captusit puntea
Ancore , traverse de ancora si inele de ancore
O pila fina
O pensula
Prima bucata din chevaletul de lucru
Numar 2 cuprinde :
Numarul 2 din Istoria Navelor scecolele XVII-XVIII
2 x coaste
1 x jumatate punte inferioara
1x inel pentru catarg
scanduri pentru captusit puntea