G2000 Vossloh

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.617
66
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salut trenulisti de pretutindeni ,vreau sa va prezint un model desebit de locomotiva .ea se numeste G2000 si productia sa a inceput in anul 2000.Pana in prezent s-au construit 70 de bucati dintre care 60 au plecat catre compania Angel Trains Cargo.
Unul din operatorii care o utilizeaza este SBB CFF FFS Cargo,in Elvetia.Modelul real este construit pe baza unui motor diesel iar transmisia la roata este facuta hidraulic.Puterea oferita este cuprinsa intre 2240 - 2700 kW.Viteza maxima este de 120 Km/h.Greutatea de 84 de tone si are posturi de conducere la fiecare capat.Efortul de tractiune continuu este de 283kN.
Mai multe informatii despre model se gasesc pe pagina producatorului
http://www.vossloh-locomotives.com/cms/en/products_and_services/diesel-hydraulic_locomotives/g2000bb/g2000bb.html

Pozele modelului real sunt luate de pe site-ul www.railfaneurope.net


Modelul la scara 1:160
Mehano Prestige este numele producatorului acestui model in miniatura si calitatea exterioara a detaliilor produsului este una exceptionala.Ramane sa vedem partea mecanica si comportamentul ei in momentul in care ii voi monta un decodor dcc.
Pozele modeluluiPentru aceasta scara detaliile au ajuns pana la extrem ,chiar daca unele elemente sunt putin disproportionate sau nu exista.Sper ca pozele spun multe ,insa va garantez ca in momentul in care il ai sub ochi te vrajeste cu parfumul frumusetii sale.
Are cauciucuri pentru frictiune si lumini in sensul de mers.Este dotat cu cupla pentru decodor care este incompatibila cu aranjamenul pinilor de la decodoarele Digitrax DZ125 insa nu este o problema grea de rezolvat.decodorul se poate monta usor si spatiu este destul ,desi acest lucru pare imposibil.ceea ce m-a impresinat este modul de desfacere care nu necesita suruburi de prindere.
O seara placuta.
 

COObra

Well-Known Member
Trenulist
23 Iulie 2016
696
0
Ilfov, Ciorogarla
YAHOO
coobra_78
LOCATION
Ilfov, Ciorogarla
la ce volante are cred ca va rula.....mmmmm, un vis. plus ca stiu ca Mehano la gama prestige chiar le face. si consumul motoarelor este mai mic decat la alti producatori.