Fotografie aeriana

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.617
67
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
De foarte multa vreme urmaresc evolutia celor de la http://www.skycam.ro si vreau sa impartasesc cu voi acest link pentru ca e absolut minunat. Cei de la skyteam sunt niste baieti extraordinari , am avut ocazia sa ii cunosc chiar la o actiune de pozat in inima muntilor la Padina.

Vizionare placuta si sa fi-ti atenti la pozele din zonele feroviare . :D
 
"Skycam".....un lucru la care nu aveam acces nu cu mult timp în urmă’.....
Vă’d c㒠helicopterul bă’ieţilor de la "Skycam" poate că’ra o camer㒠video destul de mare şi aparatul foto este şi el destul de mare......legat de asta, însă’, vreau s㒠v㒠întreb şi s㒠v㒠cer o pă’rere despre helicopterele ce se gă’sesc în magazine (am vă’zut în Braşov) cu preţuri de 285, 395 şi 499 lei; de menţionat c㒠modelul cu 285 şi 499 lei sunt la fel de mari, cu aceleaşi caracteristici.....(cel cu 395 lei este mai mic)...ca înregistrare, sunt capabile de filmare sau fotografiere timp de 5 minute, altitudinea de zbor atinge 45 de metri, iar dup㒠aterizare se conecteaz㒠prin cablu "usb" la calculator pentru descă’rcare. Sunt stabilizate giroscopic.
De aici excludem acel model care se gă’seşte la Carrefour şi nu numai, cu vreo 214 lei, model care e numai pentru interior
în final, oare ce-ar zice tână’ra vecin㒠de la etajul zece, s㒠vad㒠un helicopter pe la fereastr㒠:D :D :D :D :D (noroc cu obiectivul camerei, care-i destul de mic şi nu se vede..... :D :D :D :D (la modelele din magazin, de care am pomenit) ???????
 
Nu prea ai nici o sansa de control asupra elicopterelor din comert. Ma refer la cele ieftine, sa nu mai vorbim de ridicatul unei greutati ... sa nu mai zic de o camera ca deja vorbim SF. :D

Ideea este urmatoarea: In urma unei discutii purtate cu cei de la skycam , am aflat ca nu merita nici macar un elicopter radiocomandat profi ( ma refer la cele cu motoare termice ) Intradevar baietii vroiau sa puna camere grele de filmat si SLR-uri pentru fotografiat dar s-a dovedit ineficient.

Acum pozeaza si filmeaza HD cu un elicopter constructie proprie cu 8 rotoare. Aparatele pe care le folosesc am vazut ca sunt foarte usoare...dar foarte scumpe :D firma se numeste GoPro http://www.f64.ro/camere-video-compacte.html?Marci[]=GoPRO&orderby=price&dir=asc

Deci daca iti place vecina de la 10 .. poate ca merita investitia ! Cine stie poate mai gasesti si alte vecine :D
 
pai vad ca folosesc cu succes si SLR-ul

http://www.skycam.ro/piata-presei-libere-360%c2%b0/

pozele fiind realizate chiar w-e care a trecut
 
Mulţumesc colegi pentru datele oferite pân㒠acum....îns㒠stau şi "sap" în continuare...poate...poate ies mai multe amă’nunte pe "piaţă’", atât dinspre cei de la "Skycam.ro", cât şi pentru modelele din magazin (modele care sunt "chineză’rii").............Deci..."pă’zea vecin㒠de la zece"..... :D :D :D (...pe când eu stau "la casă’")