Am fost acum ceva vreme intr-o minivacanta de 2 zile pe la drobeta-herculane-deva si am prins vreo cateva fotografii dintre care unele chiar interesante. din pacate nu am avut timp fiind fortat si de insotitori sa ma opresc in gari sa fac fotografii maimulte si mai interesante.
Iata despre ce este vorba:
la o trecere la nivel am prins bariera
un tunel
la picioarele dealului pe care este cetatea din Deva am gasit o surpriza, oarecum pe tamatica noastra
din cetate am bagat zoomul in gara si am descoperit un tren de lucru
pe drum inainte de un pod .....iata ce imi sare in ochi. sincer nu mai retin unde eram si nici nu am gasit motivul pentru care era pusa acolo....mis-a parut totusi de prost gust faptul ca pe partea opusa strazii nu avea biele si era infasurata in instalatie de beculete.....probabil unii o confunda cu bradul de craciun
iar ultima poza....e o surpriza care nu ma asteptam sa o gasesc in romania......comentariul il vedeti si voi
Iata despre ce este vorba:
la o trecere la nivel am prins bariera
un tunel
la picioarele dealului pe care este cetatea din Deva am gasit o surpriza, oarecum pe tamatica noastra
din cetate am bagat zoomul in gara si am descoperit un tren de lucru
pe drum inainte de un pod .....iata ce imi sare in ochi. sincer nu mai retin unde eram si nici nu am gasit motivul pentru care era pusa acolo....mis-a parut totusi de prost gust faptul ca pe partea opusa strazii nu avea biele si era infasurata in instalatie de beculete.....probabil unii o confunda cu bradul de craciun
iar ultima poza....e o surpriza care nu ma asteptam sa o gasesc in romania......comentariul il vedeti si voi