Fosta halta CUG din Iasi

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

emilmesterul

New Member
17 Ianuarie 2023
2
0
is
Relativ recent am aflat de existenta acestei foste halte care oferea acces rapid muncitorilor de la Fortus catre un tren. In prezent nu o mai ramas din ea decat niste ruine. Ar putea cineva de aici sa i-mi spuna ce stie despre istoria acesteia? Informatii precum cand a fost inaugurata, cand a fost inchisa, cum arata in perioada ei de glorie, etc. Din cate am putut gasi pe internet, pana acun 5-6 ani a fost ghetou acolo, dar asta e tot ce am putut gasi. Intentionez ca zilele astea sa merg cu niste prieteni acolo pentru a explora ruinele. Poate o sa pun ceva poze aici. Va multumesc!
 

emilmesterul

New Member
17 Ianuarie 2023
2
0
is
Ca in totdeauna, nici o sursa de informatii nu e mai corecta decat cartile reale. Multumesc mult! Deci halta a fost deschisa undeva prin 1981 si inchisa prin 1989. De asemenea pare sa fi fost deschisa doar provizoriu pana cand tramvaiele si autobuzele vor putea deservi in totalitate combinatul. Cumva rondul de tramvai CUG 2 nu era inca infiintat in 1981?