rocoman a spus:Domnilor eu consider ca nu este cazul aici sa dam vina pe cei care asambleaza modelele Roco la Arad deoarece din cite am fost informat de prietenii de pe alte meleaguri, locomotivele Roco care au preturile astea noi mult mai mici decit aceleasi modele produse in anii anteriori si aici fac referire spre exemplu la E 412,care acum are pretul la jumatate fata de anul 2005, sint produse in CHINA nu in Slocacia. Asa ca hai sa o lasam moarta pentru ca nu cei care asambleaza aceste modele sint vinovati de calitatea slaba ci de cei care produc piesele si in ultima instanta de calitatea materialelor din care sint facute, materiale care se pare ca s-au schimbat de la o vreme, vezi locomotivele cu abur care nu mai sint vopsite ci plasticul din care sint turnate carcasele este negru
Rocoman,imi permit sa te contrazic putin.Oricit de pasionat modelist ai fi,scopul nu este sa indrepti greselile altora.Modelistul este cel care face in plus,fie pune add-on-uri,fie face weatherig,dar in orice caz nu corecteaza greseli din placere,asa,ca hobby.Acest lucru ti-l va spune si oricine de pe cartula.ro.Chiar daca esti ahtiat dupa un model,totusi,vrei sa fie cit mai corect.Si,DA,modelele facute la Arad,din varii motive sint slabe.Prea slabe pentru numele Roco.rocoman a spus:In alta ordine de idei ce naiba pretindem ca sintem modelisti asa ca placerea mai mare este sa te apuci si sa corectezi greselile de asamblare, pentru ca asta se poate face
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.