...Sa ma laud si eu cu ceva!
Totul a inceput in urma cu vreo 20 de ani, cand cineva din familie s-a gandit sa-mi faca un cadou mai special. A fost atat de special ca a devenit boala. Boala pentru tot ce se poate numi trenuri; colectia filatelica o s-o prezint cu alta ocazie; am avut colectie de bilete de tren, am abandonat-o pe parcurs...
Cadoul de care spuneam era format dintr-un set cu BR92 cu vagoane de calatori si de marfa, dintr-un Nohab, un vagon dublu etajat si multe linii.
Lasand povestile la o parte, sa trecem la...
Locomotive electrice:
Crocodil (BTTB), pastrat in stare impecabila:

E42 (BTTB)

Mai are o sora geamana.
E499 (Zeuke), dintr-un set cu 3 vagoane de calatori

Alte doua E499, cumparate separat; cea verde are cutia ei originala, cealalta nu stiu ce provenienta are.

Cea albastra are o suferinta, inca nu-mi dau seama din ce cauza nu merge decat fara carcasa...
Taurus (Piko), prima achizitie dupa 20 de ani de pauza

Tot Taurus este si locomotiva pentru care am hotarat ca e cazut sa trec pe profil "I", din cauza ca sortul se loveste in macaze.
BR101 (Tillig), dintr-un set cu doua vagoane InterCity

Locomotive Diesel:
Nohab (BTTB)
V36 (BTTB)

Doua BR107 (BTTB), culori diferite

Cea rosie are lipsa trompeta de pe acoperis.
Ludmila, BR130 (BTTB)

Automotorul BR172 (BTTB)

T334 modificat (invechit) (BTTB)

Locomotive cu abur:
Prima mea locomotiva, un BR92 dintr-un set de start calatori + marfa, urmata de surata ei BR92, modelul detaliat. (BTTB)

BR81 (BTTB)

BR01 (Tillig)

La culoare m-am gandit s-o asociez garniturii Karwendel Express, nu stiu inca daca se potrivesc si ca era. Din cate am inteles, Karwendel era tras de o locomotiva care nu exista la TT...
BR56 (BTTB)

BR23 (Zeuke), impreuna cu 3 vagoane de epoca (BTTB)

O piesa Hobby, BR92 modificat:

A fost adaugata o osie, un plug home made care s-a dezlipit deja, vopsea noua, si o inscriptie "Limmat 1847". Desigur, este o strutocamila. Osia suplimentara este angajata in tractiune.
Vehicule TT
Le voi prezenta in detaliu mai tarziu.
:lautar:

Totul a inceput in urma cu vreo 20 de ani, cand cineva din familie s-a gandit sa-mi faca un cadou mai special. A fost atat de special ca a devenit boala. Boala pentru tot ce se poate numi trenuri; colectia filatelica o s-o prezint cu alta ocazie; am avut colectie de bilete de tren, am abandonat-o pe parcurs...
Cadoul de care spuneam era format dintr-un set cu BR92 cu vagoane de calatori si de marfa, dintr-un Nohab, un vagon dublu etajat si multe linii.
Lasand povestile la o parte, sa trecem la...
Locomotive electrice:
Crocodil (BTTB), pastrat in stare impecabila:

E42 (BTTB)

Mai are o sora geamana.
E499 (Zeuke), dintr-un set cu 3 vagoane de calatori

Alte doua E499, cumparate separat; cea verde are cutia ei originala, cealalta nu stiu ce provenienta are.

Cea albastra are o suferinta, inca nu-mi dau seama din ce cauza nu merge decat fara carcasa...
Taurus (Piko), prima achizitie dupa 20 de ani de pauza

Tot Taurus este si locomotiva pentru care am hotarat ca e cazut sa trec pe profil "I", din cauza ca sortul se loveste in macaze.
BR101 (Tillig), dintr-un set cu doua vagoane InterCity

Locomotive Diesel:
Nohab (BTTB)

V36 (BTTB)

Doua BR107 (BTTB), culori diferite

Cea rosie are lipsa trompeta de pe acoperis.
Ludmila, BR130 (BTTB)

Automotorul BR172 (BTTB)

T334 modificat (invechit) (BTTB)

Locomotive cu abur:
Prima mea locomotiva, un BR92 dintr-un set de start calatori + marfa, urmata de surata ei BR92, modelul detaliat. (BTTB)

BR81 (BTTB)

BR01 (Tillig)

La culoare m-am gandit s-o asociez garniturii Karwendel Express, nu stiu inca daca se potrivesc si ca era. Din cate am inteles, Karwendel era tras de o locomotiva care nu exista la TT...
BR56 (BTTB)

BR23 (Zeuke), impreuna cu 3 vagoane de epoca (BTTB)

O piesa Hobby, BR92 modificat:

A fost adaugata o osie, un plug home made care s-a dezlipit deja, vopsea noua, si o inscriptie "Limmat 1847". Desigur, este o strutocamila. Osia suplimentara este angajata in tractiune.
Vehicule TT

:lautar: