Feedback Magazine

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.617
66
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Dragilor,

Peste tot se poarta discutii despre magazine, pareri pro sau contra. Observ ca de ceva vreme au aparut cateva magazine noi de modelism la noi in RO. Unele au fost bine primite altele nu. Cred ca ne-ar prinde bine tuturor sa ne cunoastem mai mult comerciantii pentru a putea alege ceea ce este bun si convenabil pentru noi si sa ne ferim de eventuale probleme.

Cel mai recent ar fi hobbymag : http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11428

Pareri ? Experiente ?
Propun sa facem comentarii in limita bunului simt , fara sa jignim sau sa injuram.

Daca administratia forumului este de acord cu acest gen de subiect ii rog sa pastreze subiectul , daca nu se paote sterege fara nici o suparare.

:D

Spor la cumparaturi !
 
Bre omule! Nu ai vazut anuntul? Se deschide pe 6 mai...ce experiente sa ai cu un magazin care inca nu s-a deschis? :p
Si apoi, parerea generala se face in timp.... :roll:
 
Sunt de acord ca magazinul va avea o locatie de pe 6 mai, insa online activeaza de ceva vreme. Este primul caz , magazine mai sunt destule , putem sa luam in considerare si :
http://www.hobbyshop.ro/

sau

http://www.trainshop.ro/
 
nu mai dati exemplu trainshop-ul, ala inca 'vinde' un ea alb-rosu, si-l tot vinde de vreo 3 ani, cand probabil s-a facut ultimul update la site ... daca tot ne informam, macar sa punem feedback-uri la magazine cat de cat serioase
 
Parca am un Deja Vu, aceasta discutie nu a mai fost odata pe forum?
 
hobbymag=electrosid-este acelasi magazin,in alta locatie.
pana acum am fost multumit de relatia cu electrosid.
 
Sunt de acord cu Florin si Cosmin: am si eu un sentiment de "déjà vu" si o parere despre un magazin real sau virtual se face in timp.

Puteti lasa subiectul deschis, faceti feedback dupa cumparaturi si in 2-3 ani mai discutam, daca mai exista magazinele respective.
 
Da, intr-adevar este vorba de electrosid insa materializat intr-un magazin din Dorobanti. Am fost vineri si am facut cateva cumparaturi... in masura in care un N-ist poate cumpara ceva dintr-un magazin din Ro :)) Pretul pt reperele la N a fost ok, pt H0 ramane sa judecati singuri. Prima impresie a fost una pozitiva, zona centrala accesibila, spatiu aerisit (in sensul de neaglomerat, nu ca nu ar fi neaerisit) vanzator/patron amabil, cunoscator al fenomenului. Fericirea mea ca furnicuta N-ista a fost ca am primit promisiunea ca voi primi un newsletter cu "aktion"-urile lunii pentru reperele reduse de la Flm si posibilitatea de a le comanda iar ca strangator la H0 am aflat cu placere ca este importator Brawa. Cum spuneau si antescriitorii ramane ca viitorul si magazinul sa confirme/infirme prima impresie. Succes !