Extreme PIKO

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

obiwan

Well-Known Member
Trenulist
24 Aprilie 2008
2.684
1
cluj
LOCATION
cluj
Deunazi comentam la alegerea lui Robertanasa privind BR 89 Piko, stiind din sursa sigura (HGDan si detinatorul-Sandy) ca BR 94 este varful gamei de aburoase produse de firma in cauza.

Dialog Doru C- Kenobi;

-Iti pescuiesc un nouashpa' la scor beton?

-Haumaci?

-In jur de circa si ceva, cifre...

-OK!!!Asa am intrat in posesia unei piese SH la scor al dracului de bun. Culmea, are si decodor, nu stiam de ce nu pleaca in analog
Proba cu shunt analog, merge STAS! Cu cateva interventii pot sa o scot ca NEW BORN of THE SPACE :cafea: , dar tre' sa am rabdare ca nu am chef sa ma risc ;-)

Aceasta aburoasa s-a lasat foarte mult asteptata la depoul orbital.

Constructie partial metalica. Tancuri apa, biele, etc. Marchiza plastic, spite plastic. Chestia cu spitele nu prea ma coafeaza, dar Piko e departe de metal la faza asta. Totusi, un pas mmmmare: biele de metal, si inca fineturi!!!Inca un mare convenient care ii ridica ratting-ul consta in plasarea SMD-urilor direct in far.

Deocamdata poze de cacao , la lumina de lampa cu gaz:Nu e bine ce fac, compar un Hobby cu un Clasique, dar vedeti cam pe ce insist:O intrebare pentru cunoscatori (nu prea are de-a face cu subiectul):

Decodorul ar putea fi Uhlenbrock? Din pacate nu prea ma stiu la creiere de loco, prefer sa bat la cap specialistii :(

 
Felicitari pentru achizitie! :aplauze:
Ar mai fi de pus in evidenta inca un mare PLUS al BeRii94 Piko, foarte important pentru mine :D: bielele sunt corecte pe ambele parti, datorita proiectarii corecte a rotilor motoare principale, simetrice si nu identice, cum s-a procedat gresit in cazul altor aburoase cu distributie Heusinger produse de Piko si nu numai.
Te rog sa insisti cu macro pe farurile acestei locomotive si, daca ai la indemana un subler, te rog sa le masori - stiu eu de ce 8)