expozitii si manifestari CFR

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

radu sofran

Well-Known Member
Trenulist
2 Februarie 2016
653
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
timp de 2 zile a avut loc un eveniment important pentru CFR ul romanesc o expo\itie in gara de nord simpozioane si prezantari la sofitel intitulata zilele feroviare.
La expozitiie am fost si noi prezenti asociatia modelistilor feroviari cu cateva vagoane romanesti pozele vor fi puse de Ssi cat mai curind.
 
voi incerca sa pun cateva poze din gara de nord facute de mine urmaind ca silviu ssi sa vina cu restul.
pentru inceput o rama electrica care are 304 locuri si se afla in dotarea cfr ului deja
101_5234.jpg
 
fabrica de vagoane arad a produs pentru inceput 3 vagoane 2 calsa a aII a si unul clasa I moderne tip expres cu dotari ultra moderne inclusiv cu camere video in interior, vagoanele sunt pregatite tot ptr 200/h
 
ziua de 9.10. sa incheiat seara la un paharel la belcigatele undeva linga bucuresti unde au fost circa 200 persoane de la diferite societati ale cfr ului , producatori ,companii private unde am fost prezenti si noi.
Am reusit sa il surprind pe silviu la un paharel.
101_5306.jpg

101_5307.jpg

101_5313.jpg

101_5315.jpg

101_5314.jpg
 
Cateva instantanee de la zilele feroviare desfasurate la Sofitel si Gara de Nord:
Dimineata a inceput cu expunerea la Sofitel a vgoanelor CFR in cardul standului CFR Grivita:
Cei ce ne-au gazduit:

Un tur de orizont pe la firmele prezente:Desiro ML - urmasul sagetii albastre - ce va fi lansat in 2008 in Germania:


Vagoanele noastre in miniatura au atras lumea ca un magnet:Vizita ministrului transporturilor:Ministrul a fost atat de incantat de vagoanele mele incat, incercand sa ia unul, era sa le rastoarne pe toate :):

Conferinta:


Dupa care am mers la Gara de Nord:
Seara s-a incheiat cu o "serbare Campeneasca" la Belciugatele, loc in care am ajuns binenteles cu trenul, mai precis cu garnitura "Express" ce cupinde noile vagoane modernizate de Astra Arad. Poze de acolo nu am (bateria aparatului dandu-si duhul) insa Radu a postat mai sus cateva instantanee de acolo.
 
In data de 16 noiembrie se aniverseaza 150 de ani de la infintarea cai ferate Timisoara-Jimbolia-Szeghet .
Cu aceasta ocazie o locomotiva cu aburi (PACIFIC)si cu vagoane de epoca va circula intre cele doua statii de cale ferata .
Nu stiu exact ora de plecare din Timisoara .
 
Apropo de rama electrica 58 de la pag. 1,un model in TT este in constructie......in aceasta perioada....e format din 3 module si e functional.........Atit deocamdata. :D
 
Domnilor! Va rog NU mai scrieti aberatii. NU a existat nici o linie Jimboloa- Szeged. Din Jimbolia cu trenul se ajunge in localitatea Kikinda sin SERBIA.
 
"Era 15 noiembrie 1857, când în gara TimiÂşoara sosea primul tren de călători de la Seghedin-Jimbolia"

http://www.agenda.ro/2003/21-03-c.htm