Expozitie la Arad - 16-22 august 2010

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Am fost ieri la Expo. Am fost foarte placut surprins de ce am vazut: o diorama uriasa, pe module, si nenumrate garnituri de tren: unele rulau, altele expuse in vitrine.
Felicitari maxime organizatorilor!!!
 
Va rog daca puteti sa dati adresa unde se desfasoara expozitia pentru a incerca sa navighez si eu in weekend catre Arad. Multumesc.
 
Pare foarte tare, maine cred ca ma duc si eu..
Vine careva pe ruta Tirgu Mures- Teius - Simeria- Arad.. undeva pe traseu cu ceva tren... si si la intoarcere..sa stiu ca deocamdata is singurul de prin zona... cu restu ne vedem acolo, o sa am un tricou belea cu CFR :) apoi ne-om cunoaste si personal, nu numa de pe forum..
 
Cu respect as avea si eu ( tiamat ) o intrebare :
Stiu ca este deja simbata si abia acuma am citit de expozitie si doresc sa o vizitez dar as dori sa stiu care este orarul inclusiv duminica , poate cineva sa imi spuna ?
Multumesc ! tiamat. :(
 
Felicitari organizatorilor!!! sincer nu m-am asteptat sa gasesc o diorama asa de mare la prima expozitie organizata la Arad.

Multa lume, multa voie buna, multe trenuri, exact asa cum trebuie sa fie!

Voi reveni cu noutati maine.

-----------------------------------------------

@Macleod primeste un avertisment pentru comentariile off-topic postate la acest subiect.

Va rog sa va abtineti de la comentarii off-topic pentru ca vor fi sterse.

Multumesc

---------

Florinn
 
Da.... expozitia pare un mare succes !Astazi inca la ora 22.00 nu s-a putut inchide pentru ca era plin de vizitatori asta dupa ce pe la 8.30 au inceput asediul , chiar daca era specificat clar la intrare orarul expozitiei :confused:
Nu am fost dotati cu "taxatoare" ca sa stim cate mii de vizitatori am avut in primele 2 secunde , dar cu siguranta am reusit sa producem cateva clipe frumoase vizitatorilor , aradenilor , membrilor forumurilor de specialitate ( ne-am vazut LIVE cu cativa pentru prima oara ) . Tot azi s-a prezentat un material video despre trenurile cu aburi din UK primit de la echipajul locomotivei 6201 Princess Elizabeth . Un scurt material video/ photo despre evenimetul din anul acesta ( inclusiv Sageata verde ) il voi trimite prietenilor de la 8E Railway Association pentru a fi vizionat cat mai curand ( probabil doar in 2011 in cadrul unei prezentari mai largi despre trecutul si viitorul cailor ferate din partea de vest a tarii ) .
Acum vad si reportajul de pe Realitatea TV si ma gandesc cu groaza ce va fi maine ....
 
Kablu Bacsi, daca stii cumva ora de difuzare pe Realitatea? Din pacate nu am putut ajunge la Arad, multi dintre noi se vor multumi cu pozele si filmele de la fata locului.

Succesuri fara eshece!
 
@obiwan : nu stiu exact ... eu l-am vazut din greseala cand scriam postul de mai sus . Nici nu stiam ca si la Realitatea o sa ne vedem :x . Cred ca va urma o zi cu adevarat grea !
 
Dupa cum am promis revenim cu noutati,

- premiera la expozitia de la Arad:
Revenim cu poze...
 
@srazvi: normal ca protv-ul se gandeste in primul rand la costuri, ca vorba aia, e criza, moare lumea de foame si noi ne tinem de prostii si bagam mii de euro cica in chestii de astea minuscule; atata ii duce capul asa ca hai sa nu ne mai stresam cu ei

important este ca expozitia s-a tinut, a fost se pare un deplin succes, s-a dat si la teveu si bravo si cu loco de cfr marfa, parca e prima data cand e facuta public nu ? ca pana acuma doar ne ameninta cu ea :p
 
Salut,

daca vreti poze va dau poze, zeci de poze.

Pozele sunt facute in perioada 14 august-22 august.

Facem ultimele pregatiri pentru deschidere, holul se va dovedi prea mic pentru numarul mare de vizitatori:Se deschide expozitia:

Detalii de pe module:

De la Timisoara a fost CristiCFR cu Malaxa :
Dupa inchiderea usilor am avut timp si de noi, intr-o seara am vrut sa vedem cine e mai rapid:Rezultatul mai tarziu intr-un filmulet.


Ceva poze facute de un fotograf din Arad :
EA-ul CFR MARFA lansat sambata :Bravo Mixu pentru ce ai reusit sa faci la Arad !

A fost o saptamana nebuna, foarte obositoare .Ma bucur ca am putut participa si ca am aratat celor din Arad si imprejurimi minunata noastra pasiune. Ne vedem la anul.