Expozitie Bucuresti 2021

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

cosmin78

Well-Known Member
Trenulist
28 Aprilie 2007
6.271
960
Porto/Craiova
YAHOO
cosminn78
LOCATION
Porto/Craiova
Ați ratat o piesă faină...vagonul Astra cl. I, făcut de Lucian. In opinia mea, unul dintre cele mai arătoase vagoane construite la Astra Arad.
 
Ultima editare:

GFN

Guest
14 Octombrie 2010
694
1.090
LOCATION
Bucuresti
Sincer , habar n-am care era,m-am invartit mai mult pe unde am vazut piese cu inmatriculari din vest si am admirat peisajele si calitatea lucrarilor de pe module.
 
  • Like
Reacții: anvo5555

anvo5555

Well-Known Member
Trenulist
21 Februarie 2016
366
453
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Scopul principal in cazul meu a fost de a introduce "junioarea" in lumea trenuletelor prin prezentarea unor module pe viu/ vizionarea dioramei de la Muzeul CFR. Acest scop a fost atins - deja am trasata tema de realizare a unui modul de prezentare pentru modele (voi fi ajutat de catre copil) - asta se traduce prin faptul ca a fost foarte incantata de ceea ce a vazut - module, modele, etc. Mi-am facut-o cu mana mea - glumesc, desigur :) Mi-a placut foarte mult ce am vazut (chiar si cateva modele CFR). Felicitari!
 
Ultima editare: