Expozitia de Modelism Feroviar Bucuresti 2015

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.617
67
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salut,

In perioada 4-6 Decembrie 2015 , Muzeul CFR este organizatorul si gazda Expozitiei de Modelism Feroviar Bucuresti 2015 .

Programul de vizitare este 10:00 - 19:00 in fiecare zi. Se percepe taxa de intrare in cadrul Muzeului CFR (4 lei/adult si 2lei/copil) tariful include taxa de vizitare expozitie.

Am placerea sa va invit in aceste zile pentru o experienta frumoasa alaturi de alti pasionati de modelism feroviar.

Vor fi prezente module functionale la scara H0, vor fi prezente vitrine cu modele realizate de pasionati.

Pentru cei care nu stiu cum sa ajunga : https://www.google.ro/maps/place/Muzeul+CFR/@44.4483278,26.0706764,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x40b201fb033c2869:0x4b1112297ff618e8

Intrarea se face pe la linia 14 din Gara de Nord.
 
Afisul expozitiei :Multumesc Art Creation !

Schema modulelor.Modulele amplasate in pozitia finala.Multumesc !
 
Poze nu am facut, poate pun colegii.
Am facut 3 filmulete.

https://youtu.be/-Ys0DWa-jTM

https://youtu.be/Jh8ZAHPuLg8

https://youtu.be/QJyQqXZuH5g
 
Evenimentul a fost pe deplin un succes, am reusit sa ne organizam foarte bine , au fost vizitatori in fiecare zi . Le multumesc tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune si au dus toate sarcinile la bun sfarsit.

Multumesc celor implicati direct in aceasta actiune :
Mircea , Andrei, Razvan, Nelu, Mihai, Dragos, Dan, Bogdan Radu, Bogdan Ioan, Claudiu, Robert, Cosmin, Radu, PDI .Mai jos, un album de exceptie realizat de Andrei Hornet.

 
Din pacate am gasit acest forum prea tarziu. Cum module nu am, mi-ar fi placut sa particip cu cateva modele DCC cu sunet si eventual cu Roco z21, daca ar fi fost posibil.

Foarte frumos evenimentul. Felicitari!
 
Am realizat si eu poze insa mai putin artistice , am vrut sa va arat fiecare modul sau ansambluri de module participante la aceasta expozitie.

In primul rand o vedere asupra salii:Incep cu modulele Clubului Improvizat Bucuresti

Cercul buclei de intoarcere :modul cu macaze, Club Improvizat Bucurestimodul cu rampa de marfuri si adaptat la standardul romanesc , Club Improvizat Bucurestimodule curbe in constructie, Club Improvizat BucurestiAnsamblu de module (4 bucati th_ 1,2m) standard romanesc , Atelierul lui RobertAnsamblu de module ce formeaza o gara si un tunel (6 bucati th_ 1m) , Brasov si IasiModule curbe , Club Improvizat BucurestiModule pentru intoarcere, Brasov si IasiMai pun inca o data schema amplasarii acestora pentru a va face o idee despre cum au aratat montate impreuna.