Excursii 2013

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

interesantul

Well-Known Member
Trenulist
24 Ianuarie 2016
1.584
2
53
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Bun㒠la tă’ţi!

Acum pe la ă’st început de an, propun s㒠ne facem un proiect de excurisii.

1. începem cu o încă’lzire la Dej. Florin Dej ne aşteaptă’, sunt exponate noi, au marcat mai vizibil calea spre vespasiene. (amicii ştiu de ce). Data propusa februarie pan㒠prin prima decada martie 2013
2. Fiind vreo 2 să’ptă’mâni în deplasare la Sibiu (recunosc c㒠n-am avut timp de vizit㒠la gar㒠und muzeu) m-a întântit într-o sear㒠cu Mihai Blotor, personajul central, sufletul asociaţiei care încearc㒠salvarea Mocă’niţei Hârtibaciului. Am povestiti multe, şi printre altele, ne-a invitat în zonă’, mai pe că’ldură’, s㒠vizită’m regiunea, muzeul, etc... Data propus㒠undeva pân㒠la paştele catolic (începutul lui mai)
3. Sunt multţi dintre cei de la Cluj şi împrejurimi, care au auzit, au vă’zut filem, poze, au citit multe despre Oraviţa-Anina. Tot mulţi sunt şi cei care nu au fost prin zon㒠(de ex. subsemnatul). Perioada propus㒠este imediat dup㒠ce s-a dat vacanţa de var㒠la elevi.
4. DanTM, tot m㒠invit㒠s㒠facem o că’lă’torie de documetare fotografic㒠de la Viseul de Sus la Sighetul Marmaţiei (o combinata de autp cu feroviar). Undeva la vară’.
5. Alte propuneri şi sugestii...
 
Salut

eu de cativa ani sunt interesat de zona Viseu, avand in vedere ca in 2005 chiar am facut saptaluna de miere acolo. (Aviz amatorilor de discutii off topic: saptaluna este un cuvant din argou care implica ideea de eveniment care ar trebui sa dureze o luna, dar a fost mult mai scurt (o saptamana)).

Avand in vedere si tribul pe care il car dupa mine banuiesc ca eu prin august pot ajunge. Daca ne lipim...cu draga inima!

Pe partea dinspre Cluj ajung tot in august daca renunt la Sighetul Marmatiei, deci in acest caz ma voi baza pe povestirile voastre si voi folosi informatia
 
Salutare,
sunt interesat de Anina Oravita. Am fot intr-o astfel de excursie anul trecut impreuna cu un alt pasionat si am cooptat si cativa prieteni care nu au treaba cu trenurile dar carora le-am povestit de aspectele unice ale liniei. Vreau sa reiau o astfel de excursie, cum da caldura, urmata de o a doua parte sa-i spunem in care sa caut acces auto in zona pentru a putea fotografia viaductele si instalatiile din zona din alte unghiuri.
 
interesantul a spus:
Bun㒠la tă’ţi!

Acum pe la ă’st început de an, propun s㒠ne facem un proiect de excurisii.

3. Sunt multţi dintre cei de la Cluj şi împrejurimi, care au auzit, au vă’zut filem, poze, au citit multe despre Oraviţa-Anina. Tot mulţi sunt şi cei care nu au fost prin zon㒠(de ex. subsemnatul). Perioada propus㒠este imediat dup㒠ce s-a dat vacanţa de var㒠la elevi...

La Oravita-Anina vreau sa ajung si eu pentru a gasi un drum pe langa calea ferata. Mixu a incercat acum 2 ani sa gaseasca un drum dar nu a avut noroc.

Atentie, trenul de seara este anulat, au ramas 4 trenuri pe zi.

Si gandul.info zice ca : "CFR Că’lă’tori, companie care ar urma s㒠aib㒠pân㒠la sfârşitul lunii un manager din mediul privat, ar putea întrerupe circulaţia trenurilor pe anumite rute considerate neprofitabile, cele mai costisitoare linii pentru transportatorul feroviar de că’lă’tori fiind Oraviţa - Anina, ..."

Daca se realizeaza aceasta excursie o sa fie masina de la Brasov, pana acum suntem 2 persoane.