Etajat modernizat

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
@Radule faina lucratura,

totusi am si niste pietre pentru tine, nu are legatura ce rezultatul lucrarii :p

Ce te rog este sa pozezi mai multe faze ale lucrarilor (valabil nu doar pentru acest subiect) si sa explici mai detaliat in ce etape sau modificari a constat lucrarea.

spor la treaba!
 
Exista mai multe motive pntru care n-am afisat evolutia lucrarii, cele mai importante fiind lipsa timpului si faptul ca trebuie sa caut pozele prin arhiva. Proiectul e inceput de mai mult de un an, asa ca pozele sunt foarte dispersate. Plus ca prefer ca in loc sa scriu, sa lucrez mai mult, ca sa am ce sa va arat. :)
O sa caut pozele si o sa fac la un moment dat o prezentare a modificarilor. Oricum...nu este o chestie pentru cei slabi de inima.
 
Dupa un an si jumatate de lucru (cu multe intreruperi :D ) pot sa consider ca am terminat vagonul. Stiu, stiu, n-are inscriptii...o sa rezolv si cu alea, dar mai dureaza un pic. Ce a fost mai greu am terminat.
Montajul final:



Poze de "parada"



Cel mai probabil, descrierea o s-o fac dupa ce ma intorc de la Arad, adica pe la sfarsitul lunii septembrie.
 
bravo Radu!

arata bine in poze, sper sa-l vad si mai de aproape ca sa pot sa-l critic asa cum trebuie! :)

cu inscriptiile, te-ai gandit sa faci decaluri?
 
SUPER, SUPER, SUPER!

Daca ajungi la partea cu scrisul şi gă’seşti o soluţie abia aştept sa o aplic şi eu pe cele 2 vag etajate CFR bleu care aşteapt㒠înscrisuri de 2 ani de zile. :)
 
Imediat ce gă’sesc nişte timp ma duc prin depou sa fac poze. :)
La vremea aia era la fel de scump un CFR etajat ca un etajat DB, plus ca trebuiau modificate un pic şi geamurile. Asa am scă’pat mai repede de modifică’ri.

Dup㒠inscripţionare, lac semimat, pun şi prafuri. :)
 
Baieti, aruncati un ochi pe sit-ul asta:
www.microscale.com la partea "Railroad decals" - "Alphabet & Numbers" si poate gasiti ceva care sa fie ce aveti nevoie; au destul de multe fonturi pe acolo; dupa aia poate pot sa va ajut sa puneti mana pe ele si sa le faceti un mic share... sa va terminati vagoanele.