Etajat modernizat

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Buna

<t>Pot sa pun si eu o intrebare de incepator?<br/>
Am citit despre vopsirea cu aerigraful ,iar acum vad o minune nascuta cu ajutorul acestui...aparat. Puteti,va rog,sa-mi spuneti si mie ce este un aerograf si de unde se achizitioneaza cu tot cu vopsea?</t>
 
da o cautare pe sfantul Guugle si gasesti acolo magazinele din tara si din afara de unde se poate achizitiona asa ceva. apropos,vezi ca ai chiar in botosani un magazin care comercializeaza articole de modelism.
 
Cine ma poate ajuta cu niste decal-uri pentru vagonul 26-26Sau poate sa imi spuna cineva unde se pot face in Iasi, insemnele le am facute de mine in COREL.
 
Salut aritonclaudiu,
un aerograf este o scula indispensabila in modelism cu ajutorul careia poti obtine vopsiri profesioniste, prin folosirea aerului comprimat care are rol de mediu de transport pentru particulele de vopsea.
Adica, mai pe scurt este o scula care iti permite sa vopsesti uniform o macheta si sa realizezi pe langa vopsirea de baza tot felul de efecte, prin modificarea raportului dintre aer si vopsea, a dilutiei, a unghiului de inclinare a diuzei fata de macheta.

Pe scurt, fiindca exista teorii mari cu privire la utilizarea aerografului, acestea sunt de doua feluri: cu simpla actiune de regula mai ieftine, si cu dubla actiune, de regula mai scumpe. La acestea se poate modifica separat si in timp real cantitatea de vopsea care ajunge pe macheta.

De cumparat le poti cumpara de la magazinele online din tara sau de pe ebay.
Daca imi scrii pe privat, iti dau niste adrese, nu vreau sa fac reclama aici, nu stiu care este exact politica forumului din acest punct de vedere.
Ca sfat, este bine sa incepi cu ceva mai ieftin, un aerograf cu simpla actiune este mai usor de folosit si chiar mai usor de curatat. De altfel am vazut si mici firme in domeniu care folosesc astfel de ustensile, in detrimentul celor mai scumpe.