Va salut,
In sfarsit , a dat Domnul sa am si eu un bob zabava pentru a povesti putin aceasta intalnire -miracol dintre cele doua puncte cardinale !
Am preluat grupul de dimineata din gara Timisoara Nord si am purces catre Pizzeria Napoleon ( un fel de Piata Universitatii a Timisoarei pentru modelistii feroviari
).
Colegul nostru Silviu a fost mai mult decat amabil si ne-a ajutat cu transportul a jumatate din " incarcatura"
: muzeografii Iulian si Bogdan.
Eu am luat un taxi , insotit de Mircea Dorobantu si PDI.
Iata-ne sositi si la masa :
DSC05443 by sesamcave, on Flickr
Scaunul din capul mesei este pentru "nasul" Puiu : Saru'mana , nasule ! ( stii tu de ce !)
Participantii :
-In partea stanga:
Mircea Dorobantu, Silviu si je-sesamcave.
-In partea dreapta:
Iulian, Bogdan si "the one and only " PDI !!!
100_6920 by sesamcave, on Flickr
100_6921 by sesamcave, on Flickr
100_6923 by sesamcave, on Flickr
Iata ca a venit si Puiu!
....si mai iata si singura poza cu Puiu "Chickengeorge" , PDI m-a salvat de la o moarte sigura ( eu am uitat sa mai fac poze si dupa venirea lui Puiu... ):
100_6922 by sesamcave, on Flickr
Stiu, si eu sunt mirat de inspiratia lui PDI de al "trage in poza " pe Puiu
.
Anul acesta, Mos Craciun l-a desemnat pe PDI ajutorul lui pe zona de Vest....si iata ca PDI mi-a inmanat cutia miraculoasa:
WP_20151216_016 by sesamcave, on Flickr
In cutie , avem asa:
1. O frumoasa locomotiva electrica Roco BLS 251:
WP_20151216_023 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_029 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_031 by sesamcave, on Flickr
2. O carcasa de automotor Malaxa made by PDI in anii '90.
Carcasa ( cu geamuri , sasiu + boghiul spate ) au fost in custodia lui Radu 161 timp de cca 6 ani ( ii multumesc si pe aceasta cale de ajutorul acordat...si ii raman dator 4 beri si un carton de mici cand ne vedem :aplauze: ).
WP_20151216_017 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_019 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_020 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_021 by sesamcave, on Flickr
Carcasa a avut vopseaua originala " crem cu albastru", dar eu l-am rugat pe Radu sa o dea jos in ideea de a o vopsi in alt mod.
Clar, acum va urma un proiect de restaurare greu si de durata ( deja i-am cerut ajutorul lui PDI aka " THE Master " ).
Apoi, au mai sosit si ceva decaluri cu "CFR Marfa" de la Radu 161 pentru Bigboy Voicu Sabau:
WP_20151217_007 by sesamcave, on Flickr
WP_20151217_006 by sesamcave, on Flickr
Si pentru ca e iarna, Michel s-a gandit sa-mi trimita ceva pastile:
WP_20151216_039 by sesamcave, on Flickr
Iata si "pastilele" :
WP_20151216_012 by sesamcave, on Flickr
Totusi, PDI nu a plecat cu mana goala de la Timisoara, el a luat cu el o plasa plina de "bunatati trenulistice" catre cei din Bucuresti:
WP_20151216_040 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_042 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_044 by sesamcave, on Flickr
S-a mancat, s-a baut , s-a vorbit mult, s-au discutat vrute si nevrute , s-a ras copios ....ce sa mai ne-am simtit foarte bine !
Din pacate, timpul nu tine cont de pasiuni si pasionati asa ca a sosit si clipa despartirii:
La revedere, dragi colegi trenulisti !
WP_20151216_049 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_050 by sesamcave, on Flickr
WP_20151216_051 by sesamcave, on Flickr
Multumesc lui PDI, Radu 161 , Michel si lui Puiu Chichengeorge pentru ajutorul acordat !
....si mai multumesc si lui Mircea, lui Iulian si lui Bogdan pentru ca au acceptat participarea la aceasta mini intrunire !
Marius.
In sfarsit , a dat Domnul sa am si eu un bob zabava pentru a povesti putin aceasta intalnire -miracol dintre cele doua puncte cardinale !
Am preluat grupul de dimineata din gara Timisoara Nord si am purces catre Pizzeria Napoleon ( un fel de Piata Universitatii a Timisoarei pentru modelistii feroviari

Colegul nostru Silviu a fost mai mult decat amabil si ne-a ajutat cu transportul a jumatate din " incarcatura"

Eu am luat un taxi , insotit de Mircea Dorobantu si PDI.
Iata-ne sositi si la masa :

Scaunul din capul mesei este pentru "nasul" Puiu : Saru'mana , nasule ! ( stii tu de ce !)
Participantii :
-In partea stanga:
Mircea Dorobantu, Silviu si je-sesamcave.
-In partea dreapta:
Iulian, Bogdan si "the one and only " PDI !!!

Iata ca a venit si Puiu!
....si mai iata si singura poza cu Puiu "Chickengeorge" , PDI m-a salvat de la o moarte sigura ( eu am uitat sa mai fac poze si dupa venirea lui Puiu... ):

Stiu, si eu sunt mirat de inspiratia lui PDI de al "trage in poza " pe Puiu

Anul acesta, Mos Craciun l-a desemnat pe PDI ajutorul lui pe zona de Vest....si iata ca PDI mi-a inmanat cutia miraculoasa:

In cutie , avem asa:
1. O frumoasa locomotiva electrica Roco BLS 251:

2. O carcasa de automotor Malaxa made by PDI in anii '90.
Carcasa ( cu geamuri , sasiu + boghiul spate ) au fost in custodia lui Radu 161 timp de cca 6 ani ( ii multumesc si pe aceasta cale de ajutorul acordat...si ii raman dator 4 beri si un carton de mici cand ne vedem :aplauze: ).

Carcasa a avut vopseaua originala " crem cu albastru", dar eu l-am rugat pe Radu sa o dea jos in ideea de a o vopsi in alt mod.
Clar, acum va urma un proiect de restaurare greu si de durata ( deja i-am cerut ajutorul lui PDI aka " THE Master " ).
Apoi, au mai sosit si ceva decaluri cu "CFR Marfa" de la Radu 161 pentru Bigboy Voicu Sabau:

Si pentru ca e iarna, Michel s-a gandit sa-mi trimita ceva pastile:

Iata si "pastilele" :

Totusi, PDI nu a plecat cu mana goala de la Timisoara, el a luat cu el o plasa plina de "bunatati trenulistice" catre cei din Bucuresti:

S-a mancat, s-a baut , s-a vorbit mult, s-au discutat vrute si nevrute , s-a ras copios ....ce sa mai ne-am simtit foarte bine !
Din pacate, timpul nu tine cont de pasiuni si pasionati asa ca a sosit si clipa despartirii:
La revedere, dragi colegi trenulisti !

Multumesc lui PDI, Radu 161 , Michel si lui Puiu Chichengeorge pentru ajutorul acordat !
....si mai multumesc si lui Mircea, lui Iulian si lui Bogdan pentru ca au acceptat participarea la aceasta mini intrunire !
Marius.