Doua BO-BO-uri si un EA

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

aulin

Well-Known Member
Trenulist
27 Ianuarie 2016
294
14
Cuneo
ICQ
543
AOL
alco
LOCATION
Cuneo
Ora 16 in statia Craiova(proaspat iesite de la RELOC),probabil asteapta un convoi in formare cu destinatia Serbia
 
asa arata toate locomotivele iesite de la RELOC (care au trecut pe la vopsitorie),cu vopseaua
proaspata...peste cateva luni deja se vad diferentele
 
frumoase pozele. privind la ele ma apuca un dor teribil sa ma urc intr-un tren si sa plec fara tinta
 
LE1500KW, LE5100KW -urile livrate catre Serbia au fost toate vopsite in aceasta schema, foarte asemanatoare cu a CFR. Voi le stiti in schemele noi, portocaliu si rosu, de dupa RK-urile din ultimii ani.
 
Fiindca nu am stiut unde sa postez,le ingramadesc aici,adminii sa le puna unde cred de cuviinta,..deplorabila gara din Filiasi,Dolj,azi 20 dec.2009,ora 15:Starea garii si zapada de 0.5m la peroane,mi-au taiat pofta de poze pina la primavara
 
Nici mie nu-mi place sa suport capriciile iernii, mai exact ale zapezii. Insa si acest sezon, ca si celelalte are farmecul lui, iar tu ai reusit sa profiti de acest farmec, realizand niste poze deosebite.:)

Ar fi frumos daca ai crea un subiect la colectii foto. Cu siguranta vor fi pastrate intr-un loc mai de cinste, unde sa le putem admira oricand intr-un fel de album foto:)

O seara frumoasa !