Doppelstock-Gliederzug DBgqe PIKO

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sandy

Well-Known Member
Trenulist
23 Aprilie 2016
1.131
1
Cluj-Napoca
www.desperadocountry.ro
WEBSITE
http://www.desperadocountry.ro
LOCATION
Cluj-Napoca
Salutare,
Dupa citeva luni de tatonari,avind in vedere ca nu are un pret tocmay "easy",m-am hotarit sa achizitionez "vagonul-sarpe"DBgqe de la Piko,unul dintre modelele mele preferate.
Inainte sa ajunga in depoul meu,vagonul a trecut pe la HGDan,care i-a pus lumini si decodor si care ,pe buna dreptate,s-a plins de faptul ca acest suparb vagon a fost construit dupa o logica pur DDR-ista,cu multe deficiente de gindire.
Altfel,monstrul arata foarte bine,mai ales pe exterior,avind detalii bine realizate.Interiorul insa e cam de musama albastra,dar cred ca la un moment dat voi recurge la vopsiri.
Problema majora e ca intre vagoane exista niste cuple care fie vin strimbe,fie daca nu esti extrem de atent le poti indoi usor sau chiar rupe.
Vagoanele se pun intr-o ordine clara iar daca ai proasta inspiratie sa le pui altfel,gata! Nu mai functioneaza luminile si poti chiar arde decodorul.
Piko recomanda ca locomotiva celebra E 11 dar la fel de bine se potriveste si E 42 de la Brawa sau chiar Ludmila.
Am facut si eu citeva poze cu "sarpele" tractat fie de E 42 ,E 11 Piko sau chiar de Ludmila.
Enjoy:
 
Arata super misto garnitura. Stiam de existenta ei dar nu am vazut-o niciodata pozata. Felicitari pentru achizitie.