Diorama tramvaie

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

TATRA

Well-Known Member
Trenulist
7 Iulie 2010
559
1
IASI
www.wix.com
WEBSITE
http://www.wix.com/adriancrenganis/machete?ref=nf
YAHOO
death_rocker2003
LOCATION
IASI
Am pornit acum un an un proiect unei diorame pentru tramvaie lucrate la scara 1:50. Placa suport are dimensiuni de 90 x 160 cm. La capitolul circuit am realizat un oval cu doua macaze si doua linii "moarte". Pe una din linii am construit o revizie de tramvaie, iar cealalta serveste pentru gararea tramvaielor ce urmeaza sa intre pe traseu. Am folosit linie HO pentru a imita ecartamentul de 1000 mm. Avem nevoie de o distanta intre sine de 2 cm, iar linia HO a fost cea mai aproape de aceste dimensiuni. Lucrarea nu este finalizata, dar toate la timpul lor!
Sper sa va placa!
 
inceputul e bun..doar ca totul pare putin prea "perfect si curat", dar tu stii ce stil de diorama preferi:p. Parerea mea.


ce ai folosit la cablurile de la catenara?
 
Poti sa ne dai niste informatii despre materialul rulant (tramvaiele)? Mai ales Tatrele, sunt home-made? Celalalt pare home-made. :)

Felicitari!! :D
 
Eu vad in poze ca stalpii sunt facuti din creioane, sarma de contact este facuta sin ata, restul imi este neclar dar la suportii intinzatori pare a fi un ac de cusut, iar la suportii diagonali pare a fi o scobitoare... Am ghicit ?

Oricum arata fain iar faptul ca ai folosit materiale "nededicate" mi se pare cel mai tare. In fond asta este modelismul . :lol: Spor !!
 
ori e ata si atunci in punctele de contact este lipita cu cianoacrilat,ori e fir subtire de cupru si atunci e cositorit...
 
Salut! Scuze pentru intarziere.
Materialele folosite pentru catenare:
-bagheta de lemn de 3 mm diametru;
-creioane pentru stalpi;
-fasii de plastic;
-izolatie cablu telefonic;
-sarma otelita de 0.8 mm si 0.5 mm diametru;
-ata de cusut pentru retea;
-ata este lipita cu adeziv Moment, tip prenandez.