Nu, n-am gasit
. Am stat azi noapte vreo 3 ore pe net...pe alpinet.org si pe alte site-uri similare ca sa gasesc o harta (sau macar o poza) care sa ma ajute...
Poze am mai gasit...dar harti nu. In schimb mi-am dat seama ca mie imi trebuie o harta la o scara foarte mare (1 : 1000, sau ceva in gama asta) ca sa ma ajute la ce vreau sa fac. Toate hartile pe care le-am gasit sunt la scari mult mai mici, deci inutile pentru mine.
Am vorbit cu un prieten care mi-a sugerat sa ma adresez unui institut de topografie, care contra cost, se pare ca imi poate da o harta (plan) cu curbe de nivel la scara asta. Voi lua legatura cu ei imediat ce obtin contactul de la el.
Referitor la locatia exacta, nu am preferinte unde anume sa fie situata. Vreau doar ca topografia locului sa se potriveasca cu intentiile mele (adica, dreptunghiul pe care vreau eu sa-l reprezint (160 / 100) sa cuprinda o cale ferata spre partea din fata, iar partea din fata sa fie la altitudine mai mica decat partea din spate (ca sa poata exista cateva case, capite de fan, si alte chestii similare in partea din fata).
Sincer, nu am inca o viziune foarte clara asupra a modului cum as vrea sa arate...imi este dificil sa-mi imaginez exact cam cum ar arata un decupaj de 160 x 100 m dintr-o zona montana
. Imi este dificil sa-mi inchipui distantele in minte...
Desigur, cu cat este mai aproape de Bucuresti, cu atat mai bine (ca sa ma pot duce la documentari live
).
Daca ma poti ajuta in sensul asta, si ma scutesti de plimbarile pe la diverse institute geodezice...dau o lada de bere
(Carlsberg, ca am vazut ca-ti place
)
Numai bine,
Viorel