Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
In primul post pe forum va propun ceva imagini cu inceputurile dioramei mele (primavara 2004), pt. inceput o prima fotografie de test (sper sa mearga):
OK vad ca a functinat linkul pt. upload poza!
Acum cateva date privind dimensiunile mesei: 190/110 (stiu e cam mica pt H0 ..dar asa sunt coditiile la bloc).
Sinele folosite au fost: Mehano la vremea aceea pt. circuitul exterior si Lima + Piko pt. circuitul interior. Macaze: Mehano si Piko.
Mai adaug ceva fotografii din perioada 2004:
Inca ceva fotografii dupa fixarea(cu holsuruburi Maerklin) a sinelor si lipirea covoarelor de iarba (Noch).
Pt. terasament am folosit la vremea aceea un material cumparat din Bricostore, folosit de obicei inainte de montarea parchetului.
Au urmat ceva teste cu o lok Mehano:
O statie de alimentare:
Pietris pt. terasament de la Piko, fixat prin cunoscuta metoda: seringa+apa+aracet(de lemn):
Salut Michael ,asteptam cu interes pozele cu etapele de constructie a dioramei tale
@LDH
Si la mine merg greu pozele ,pina se incarca ............. :roll:
@ LDH: Br 66...il mai am (sta la cutie in asteptarea..poate a unui posibil dekodor....cine stie....cand);
..da inca mai merge in parametrii de fabrica ...zgomotoasa dar functioneaza chiar la viteze mici
Revin cu ceva fotografii din vara lui 2006 cand a trebuit sa mut provizoriu macheta..inante de ceva zugraveli, evident am scos dupa ea tot materialul rulant
Per ansamblu mutarea a constat in demontarea picioarelor mesei urmata de rotirea la 90 grade + transport in alta camera.
S-a mai pierdut ceva..pietris pe..drum ..dar ..a fost pus la loc.
Despre macaraua Mehano...cred ca s-a mai discutat pe celalalt forum(poze): SS Silviu a fost cel care a tunat-o
&LDH nu am uitat de cd-uri(multumesc) dar sambata nu am fost in Buc.