Diorama din Sinaia

asalexx

Well-Known Member
Trenulist
18 Aprilie 2007
655
0
Sinaia
sunt incepator si este prima mea diorama,cred ca o sa-mi iasa bine.Am o problema.Peste poliester am dat cu adezi si m-am gandit prea tarziu sa-i pun o culoare,o nuanta mai inchisa pt a fi ceva mai real ca este cam alba.Ce puteti sa-mi spuneti si mie?

1.jpg

si nu stiu cum sa indoi terasamentul macela negru pentru tunele.Ce pot face?

Trebuie sa recunosc ca forma muntelui e foarte reusita !!!
Pacat de incidentul cu colorantul... lipsa.
Propun achizitionarea unui aerograf si luat la mana cu nuante de crem, sau ... peisaj de iarna :grin:
Sincer, e talentat Alex . :aplauze: :aplauze: :aplauze: un pic grabit insa :-D :-D :-D
rally

Faine ATV-uri !!!
Relieful arata bine si dupa cum zicea si Rally merge sa te adaptezi la un peisaj de iarna.
Mi se pare mie sau am vazut si un colt de VW Passat pe acolo? Sau sa fie Audi?
Numai bine!

Dap, frumos.
Vezi ca e marca in centrul gentii, se vede ca nu se duce lipsa de resurse :-( .

Sigur urmatorul proiect o sa iasa si mai bine.

:lol: .mercedes.oricum multumesc mult pt sfat.O sa fac un peisaj de iarna-primavara.

super relieful....stai bine cu rabdarea avand in vedere ca lucrezi cu polistiren,face multa mizerie+electrostatica...asteptam poze noi

rally a spus:
Trebuie sa recunosc ca forma muntelui e foarte reusita !!!
Pacat de incidentul cu colorantul... lipsa.
Propun achizitionarea unui aerograf si luat la mana cu nuante de crem, sau ... peisaj de iarna :grin:
Sincer, e talentat Alex . :aplauze: :aplauze: :aplauze: un pic grabit insa :-D :-D :-D
rally

poate grabit poate nu, oricum nu ma asteptam sa avanseze asa de repede :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

parca mai ieri ne-am intalnit la tine cand mai lua cate ceva pentru trenulete

peisajul? are tot timpul din lume sa-l amelioreze ca imagine

spor!

toate cele bune