Diorama de pe balcon

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Mihai98

Active Member
4 Martie 2011
72
0
Bucuresti
trenulet.blogspot.ro
WEBSITE
http://trenulet.blogspot.ro
LOCATION
Bucuresti
Inceputul dioramei a fost un start-set de Mehano care sta acum la rece pe dulap.
Umatorul pas a fost sa iau patru bucati de polistiren, sa le unesc si sa intind sinele pe el.
img090w.jpg

By mihai_flaviu at 2012-06-20
img088s.jpg

By mihai_flaviu at 2012-06-20
Acesta e primul film pe care l-am facut:
http://www.youtube.com/watch?v=eLwIah9na90&feature=plcp
 
Arata foarte bine pentru inceput, dar incearca sa faci niste poze mai clare si mai aproape, vrem detalii :D
 
Incercati cu glet.se intareste mai greu 15-20 min.sau mai era o faza, dar nu stiu sigur (ipsos de modelaj amestecat cu super rigips - mi se pare ca mareste timpul de lucru).

Spor la treaba!
 
Da,este si aceea spusa de zooladi o varianta,dar deja eu zic ca te complici.Eu am inceput confectionarea drumurilor pe diorama la mine si am facut din polestiren de izolatie pentru laminate.Se taie usor si se lipeste foarte bine cu aracet.Spor la lucru la toti.


''Wesley''
 
Noutati:
Folosind varianta lui Wesley si care e foarte buna cat timp nu se face exces de silicon de exterior Moment am extins drumurile si am instalat si sistemul Faller Car System cumparat de vreun an si care a dat gres la incercarile anterioare.
img024zu.jpg

img023xy.jpg

img021e.jpg

Si un filmulet cu acesta:
http://www.youtube.com/watch?v=k7AZtUxglg4
 
Vopseaua e FFFFFFF importanta! Io asa saci lacuiti si portale lucioase n-am vazut in viata mea. Daca poti incalzeste sacii si imprima pe ei cv textura, apoi vopsea mata, cenusa fina pe vopsea cruda. Apoi suflat, stergi cu o carpa murdara de negru de fum (din esapament si fara nicio gluma) , dupa care ster cu carpa curata. Vei obtine ceva efect mai aproape de real, nu ca acum ca parca-s scoase de la fabrica de sticla. Spor si la treaba!
 
Sallut mihai,ma bucur ca metoda gasita de mine pentru fabricarea soselelor iti este de folos!In ceea ce priveste culoarea acestora,o varianta este sa faci un amestec de aracet cu 2 lingurite de ipsos si cu putina cerneala neagra de imprimanta!Vei scoate un gri foarte placut si asemanator cu cel al soselelor,eu asa am facut si culoarea a iesit foarte bine!!!!!Bafta si asteptam evolutii!!
 
Daca aveti probleme cu ipsosul, exista ipsos de modelaj cu intarire la 20 - 30 minute, acesta se gaseste in orice magazin de constructii. De ex. Rimano Bianco de la Rigips.