Din tren - 2007

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

robertanasa

Well-Known Member
Trenulist
28 Decembrie 2016
1.150
0
47
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salutare la toata lumea!

Am profitat de concediul pe care l-am avut si am facut poze din trenurile cu care am umblat. Avand in vedere faptul ca pozele sunt facute din tren, va rog sa scuzati unele poze mai putin reusite.

Incepem cu Gara Fetesti


Cateva vagoane si locomotive de pe langa gara


Prin Gara Constanta


Intre Constanta si Costinesti ne-a ajutat doua locomotive


Gara Costinesti


Aproape de Eforie


Gara Tandarei
Undeva pe drum se lucreaza
Gara Faurei
Din tren


Gara Tecuci


Nenea cu ciocanelul


La iesirea din Gara Tecuci


Cu ciocanul pe locomotiva

:arrow:
 
Gara Barlad


Gara Crasna


Gara Vaslui


Intrarea in Gara Nicolina
In vitrina Agentiei de Voiaj din Iasi


Gara din Iasi
In fata Gari din Iasi exista cladirea Vama Veche
:arrow:
 
Gara din Focsani


Am observat ca este o gara foarte moderna
Si cum stateam si asteptam sa plece trenul a trecut pe langa noi in mare viteza o garnitura despre care nu stiu prea multe:arrow:
 
Gara Ploiesti Sud


Spre Gara de Nord si in Gara de Nord
Frumos automotor

Cam atat am reusit sa prind in poze.
Am observat ca marea majoritate a garilor sunt in renovare si modernizare. Parerea mea este ca in unele gari se exagereaza cu modernizarile. Pacat de ele!

Cu respect!
 
mie rusine ca desi sunt din iasi nu am reusit sa fotografiez cu un aparat digital(de care sper sa fac rost in curand)acele 3 frumuseti de la agentia de voiaj....................sunt niste lucrari de arta foarte frumoase...........facute de mana unui tamplar care mi se pare ca era la revizia de vagoane................poze care nu sunt prea clare deoarece leam facut cu telefonul le gasiti aici http://www.forum.jucarii.com.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=728

cu aceea garnitura din gara focsani cred ca te pot lamuri eu..............este o garnitura de vagoane cuseta rusesti care mi se pare ca are destinatia Moscova......asa cred :D

Toate cele bune!!
 
tudor,uite aici
http://www.forum.jucarii.com.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=27&postdays=0&postorder=asc&start=195
 
macar cineva din iasi a reusit sa le fotografieze.................Gam3 ai spalat rusinea iesenilor :mrgreen: :mrgreen: inclusiv a mea :D
 
gam3,am o intrebare.......................aceea loco diesel din zona industraiala asa cum zicea robert....................unde mai exact este............as vrea sai fac o vizita pentru ca in depou iasi nu prea am sanse sa ma strecor pe acolo sa vad oleaca locomotivele parasite care sunt in stare mai buna.

Toate cele bune!!!